Τουρκία: Ο Σουλτάνος τώρα και... λαϊκός τραγουδιστής! - Η οικονομία βουλιάζει όμως «θυσίασαν» 200 σαμπάνιες για την... Χούλια

Τουρκία: Ο Σουλτάνος τώρα και... λαϊκός τραγουδιστής! - Η οικονομία βουλιάζει όμως «θυσίασαν» 200 σαμπάνιες για την... Χούλια

Η Τουρκική οικονομία παραπαίει και όμως η ατζέντα του Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να αλλάζει.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν καταλαβαίνει τίποτα από ότι συμβαίνει στην χώρα του καθώς εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και μάλιστα τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της Τουρκίας.

Ο Τούρκος Προεδρος, συνόδευσε τον Μπαγκέρ Σαλισλι, ο οποίος έχει προβλήματα όρασης σε τραγούδι για τη "μάχη του Τσανάκκαλε". Το παραδοσιακό τραγούδι αναφέρεται στη νίκη των Τούρκων το 1915 κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Παρότι λοιπόν η οικονομία παραπαίει, η ατζέντα του Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να αλλάζει, με την Άγκυρα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που αφορούν την παρουσία των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη.

Τα παράλογα της Τουρκίας: Άνοιξαν 200 σαμπάνιες για την... Χούλια παρά την φτώχεια στη χώρα

Παρόλο που η τούρκικη λίρα καταρρέει και η ανησυχία για την οικονομία της χώρας ολόενα και εντείνει, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τα φιλοκυβερνητικά μέσα προσπαθούν να «αραιώσουν» τα σύννεφα πάνω από την Τουρκία.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Χουριέτ και παρουσίασε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΪ, σε ένα κέντρο διασκέδασης ανοίχτηκαν 200 σαμπάνιες για χάρη της 58χρονης τραγουδίστριας-ηθοποιού Χούλια.

Η εικόνα αυτή που παρουσιάζει η εφημερίδα, έρχεται λίγες ώρες μετά τις πρωτοφανείς εικόνες στη γειτονική χώρα, με τις τεράστιες ουρές που σχημάτισε ο κόσμος για μια φθηνή φρατζόλα ψωμί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ