Η τελευταία φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι την περασμένη Παρασκευή -Αγνώριστος και καταβεβλημένος

Η τελευταία φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι την περασμένη Παρασκευή -Αγνώριστος και καταβεβλημένος

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι λίγες μόλις ημέρες πριν το θάνατό του.

Ο τετράκις πρωθυπουργός της Ιταλίας και δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης Μέσων Ενημέρωσης άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα σε ηλικία 86 ετών, στο νοσοκομείο San Raffaele στο Μιλάνο. Ο Μπερλουσκόνι είχε επιστρέψει στο νοσοκομείο για «προγραμματισμένες εξετάσεις» μετά από μια μακρά νοσηλεία εκεί λόγω πνευμονίας και μιας μορφής λευχαιμίας.

berlusconi agori bistrot teleftaia photo.jpeg

Το τελευταίο παγωτό του Μπερλουσκόνι με θέα το άγαλμά του

Πριν όμως πάει στο νοσοκομείο, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η σύντροφός του Μάρτα Φασίνα, επισκέφθηκαν το αγαπημένο του μπιστρό για μια τελευταία γρανίτα μπροστά από το άγαλμά του.

O Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον γιο του ιδιοκτήτη του μπιστρό

«Ήταν περίπου 2:30 μ.μ. όταν έφτασε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μόλις είχαμε τελειώσει τη μεσημεριανή μας βάρδια» δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλμπανέζε, ιδιοκτήτης του Maximilian bistrot, του εστιατορίου με θέα τη λίμνη.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας ζήτησε ένα τραπέζι με θέα τη λίμνη για τον ίδιο και τη σύντροφό του Μάρτα Φασίνα, συνοδευόμενοι από τους σωματοφύλακές του και παρήγγειλαν παγωτά. «Αρχικά δεν υπήρχε κανείς στο εστιατόριο, στη συνέχεια όμως, καθώς έφταναν οι πελάτες, πλησίαζαν τον Μπερλουσκόνι για να ζητήσουν μια φωτογραφία μαζί του και εκείνος ήταν πολύ φιλικός και εξυπηρετικός» συνεχίζει ο Αλμπανέζε. «Έβγαλε ακόμη και φωτογραφία με τον 7χρονο γιο μου, αστειεύτηκε μαζί του και ήταν πολύ φιλικός».

«Πείτε σε όλους ότι συναντήσατε τον πρόεδρο»

Εκείνη την ημέρα, δύο νεαροί, ο Ραφαέλ και ο Άλντο, που σπουδάζουν ιατρική στο πανεπιστήμιο, πλησίασαν επίσης τον πρώην πρωθυπουργό για να του ζητήσουν να βγάλουν μια κοινή φωτογραφία: «Πείτε σε όλους ότι συναντήσατε τον πρόεδρο», αστειεύτηκε μαζί τους ο Μπερλουσκόνι, εμφανώς ενθουσιασμένος, όπως διηγήθηκαν οι δύο φοιτητές στην La Repubblica, που συχνάζουν τακτικά στο μπιστρό. Δεν έμοιαζε καθόλου με κάποιον που θα νοσηλευόταν από λεπτό σε λεπτό, τόνισαν οι δύο φοιτητές.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ