Viral το βίντεο με την τούμπα από το Air Force One -Συνεργάτιδα Μπάιντεν κουτρουβάλησε όλα τα σκαλιά

Viral το βίντεο με την τούμπα από το Air Force One -Συνεργάτιδα Μπάιντεν κουτρουβάλησε όλα τα σκαλιά

Με τον Τζο Μπάιντεν ασχολήθηκε για λίγη ώρα το… μισό Twitter το βράδυ της Τρίτης, καθώς ένα βίντεο από την άφιξη του Air Force One στη Βαρσοβία κατέγραψε μια επική τούμπα από τη σκάλα του προεδρικού αεροσκάφους των ΗΠΑ και έγινε viral.

Την ώρα εκείνη τα μέλη της συνοδείας του Μπάιντεν κατέβαιναν από το αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, όπου κατέφθασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετά την αιφνιδιαστική, ιστορική επίσκεψή του στο Κίεβο.

Επικρατούσε σκοτάδι, όπως δείχνουν τα πλάνα από πολωνικό δίκτυο, όταν ξαφνικά ένα άτομο έχασε την ισορροπία του κι άρχισε να κουτρουβαλάει στη σκάλα. Όλοι οι παριστάμενοι έσπευσαν να το βοηθήσουν, και το Twitter «πήρε φωτιά».

«Κάποιος έπεσε προφανώς από το Air Force One. Τι πιθανότητες υπάρχουν να ήταν ο Τζο Μπάιντεν;», σχολίασε ο πολιτικός αναλυτής Κόλιν Ραγκ.

Ο δημοσιογράφος Μπένι Τζόνσον πήρε τη σκυτάλη. «Έπεσε ΞΑΝΑ ο Τζο Μπάιντεν από το Air Force One;», διερωτήθηκε.

Προφανώς, δεν ήταν ο Μπάιντεν, ο οποίος κατέβηκε τη σκάλα από την μπροστινή πόρτα του αεροσκάφους και αργότερα εκφώνησε ομιλία με αφορμή την πρώτη επέτειο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, διαβεβαιώνοντας τους Ρώσους πολίτες ότι «οι ΗΠΑ και οι ευρωπαϊκές χώρες δεν θέλουν ούτε να ελέγξουν ούτε να καταστρέψουν τη Ρωσία».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ διεθνών μέσων ενημέρωσης, μια συνεργάτιδα του Μπάιντεν από τον Λευκό Οίκο ήταν που έπεσε. Ευτυχώς, όμως, φορούσε σακίδιο πλάτης, το οποίο απορρόφησε τους κραδασμούς από την πτώση της, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων η Daily Mail.

Αλλά η πρώτη σκέψη πολλών χρηστών του Twitter ήταν ότι επρόκειτο και πάλι για τον Μπάιντεν, αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε διάφορα περιστατικά που προκάλεσαν ανησυχία, μεταξύ άλλων τον Μάρτιο του 2021, όταν πριν από μια πτήση προς την Ατλάντα σκόνταψε στο κόκκινο χαλί του Air Force One.

Τα συχνά φραστικά ολισθήματα του Μπάιντεν και προβλήματα στη βάδιση επαναφέρουν κατά καιρούς τα ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του Αμερικανού προέδρου. Όμως, την περασμένη εβδομάδα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, με τον γιατρό του, Κέβιν Ο’ Κόνορ, να αναφέρει ότι ο 80χρονος Μπάιντεν είναι «υγιής» και σε θέση να εκπληρώσει απρόσκοπτα τα προεδρικά του καθήκοντα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ