Συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει πυροβολισμούς στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης με έναν τραυματία

Συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει πυροβολισμούς στο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης με έναν τραυματία

Σοκαρισμένοι είναι τόσο το προσωπικό όσο και οι ασθενείς του Νοσοκομείου «Jacob» στη Νέα Υόρκη, μετά τους πυροβολισμούς που έπεσαν το απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα των επειγόντων περιστατικών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και βίντεο που έχει καταγράψει το συμβάν, ένας μαυροφορεμένος άνδρας με κουκούλα και μάσκα που περιμένει στη ρεσεψιόν του νοσοκομείου ξαφνικά βγάζει όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ έναν άλλο ασθενή με μπλε μπλούζα, ο οποίος βρισκόταν στο νοσοκομείο για να νοσηλευτεί για προηγούμενο τραυματισμό.

Το θύμα φαίνεται να τρέχει γύρω από την περιοχή αναμονής αναζητώντας κάλυψη καθώς ο άγνωστος τον πυροβολεί, ενώ στην αίθουσα βρίσκονται και άλλα άτομα, όπως μια γυναίκα με ένα παιδί.

Στη συνέχεια ο ύποπτος φεύγει τρέχοντας και για την ώρα διαφεύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με τις αρχές ο ένοπλος βρισκόταν στο νοσοκομείο του Μπρονξ γύρω στις 12:30 μ.μ. (τοπική ώρα, 19:30 ώρα Ελλάδας) αναζητώντας έναν φίλο που συνελήφθη και πιθανώς να νοσηλευόταν εκεί όταν τσακώθηκε στον χώρο αναμονής με το θύμα , το οποίο φάνηκε να γνωρίζει.

Ο ύποπτος πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον του 35χρονου θύματος, τραυματίζοντας τον στο χέρι. Το θύμα έλαβε αμέσως τις πρώτες βοήθειες και ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με τους γιατρούς, ενώ όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ο 35χρονος επέζησε και πέρσι από πυροβολισμό.

Μετά το περιστατικό το προσωπικό του νοσοκομείου ζήτησε από τη Διοίκηση να εγκαταστήσει στην είσοδο ανιχνευτές μετάλλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ