Στο φως της δημοσιότητας ο ιατρικός φάκελος της Χίλαρι Κλίντον

xilari apoxwrisi

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον έδωσε στη δημοσιότητα χθες στοιχεία σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών Κλίντον, ετών 68, είναι σε θέση να υπηρετήσει ως πρόεδρος ενώ τώρα αναρρώνει από μη-μεταδοτική, βακτηριακή πνευμονία, είπε η προσωπική της ιατρός Λίσα Μπάρντακ, σε επιστολή που δόθηκε στη δημοσιότητα από το προεκλογικό γραφείο της υποψήφιας.

Η Μπάρντακ δήλωσε ότι η Κλίντον βρίσκεται υπό δεκαήμερη αγωγή αντιβίωσης για την πνευμονία, η οποία διαγνώστηκε την Παρασκευή. Η γιατρός της δήλωσε επίσης ότι τα επίπεδα χοληστερίνης και πίεσης της Κλίντον βρίσκονται μέσα σε κανονικά πλαίσια και ότι οι εξετάσεις στήθους (μαστογραφία και υπέρηχος) είναι κανονικές και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ανάπτυξης καρδιακής ανεπάρκειας, που είναι κληρονομική στην οικογένειά της. Η υποψήφια λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για υποθυρεοειδισμό και αλλεργίες, καθώς και συμπληρώματα βιταμίνης Β12 και ένα αντιπηκτικό φάρμακο το οποίο παίρνει μετά τη διάγνωση θρόμβου στο κεφάλι το 2012.

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Κλίντον γερουσιαστής Τιμ Κέιν, 58, επίσης έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή ιατρού. Ο Δρ. Μπράιαν Μόναχαν, που επιβλέπει το Γραφείο του Θεράποντος Ιατρού στο αμερικανικό Κογκρέσο, είπε ότι ο Κέιν "χαίρει εξαιρετικής υγείας γενικά", βάσει εξετάσεων του Φεβρουαρίου και ότι δεν υπόκειται σε καμία φαρμακευτική αγωγή αλλά του προτάθηκε να πάρει συμπληρώματα βιταμίνης D. Στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του έδωσε και ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ