Σοκαριστικό τροχαίο στις ΗΠΑ: Έφηβος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και λίγο έλειψε να σκοτώσει αστυνομικό [Βίντεο]

Σοκαριστικό τροχαίο στις ΗΠΑ: Έφηβος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και λίγο έλειψε να σκοτώσει αστυνομικό [Βίντεο]

Τύχη βουνό είχε ένας αστυνομικός σε πόλη των ΗΠΑ, καθώς ένα αυτοκίνητο έφηβου οδηγού που βγήκε εκτός ελέγχου, μόλις για λίγα εκατοστά δεν τον σκότωσε, συντρίβοντάς τον σε διαχωριστικές μπάρες.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό έλαβε χώρα στη βόρεια Βιρτζίνια και καταγράφηκε από την κάμερα στο ταμπλό του περιπολικού.

Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Fairfax αναφέρει ότι το δυστύχημα ξεκίνησε, όταν ο αστυνομικός είχε σταματήσει τον οδηγό μιας BMW 750 Series λίγο μετά τις 11:30 π.μ. στο Fairfax County Parkway.

Τότε, ένας 17χρονος οδηγός μιας μαύρης BMW M3 κινούνταν προς τα βόρεια στον αυτοκινητόδρομο με μεγάλη ταχύτητα, όταν έχασε πλήρως τον έλεγχο.

«Η BMW περιστράφηκε, διέσχισε τη διαχωριστική νησίδα και χτύπησε το όχημα του μέλους της κοινότητας και στη συνέχεια το όχημα του αστυνομικού», ανέφερε το αστυνομικό τμήμα της κομητείας.

«Ο αστυνομικός παραλίγο να χτυπηθεί και να σκοτωθεί», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός της BMW 750 Series μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούσαν τη ζωή του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Όσον αφορά στον ανήλικο οδηγό της BMW M3 και τους δύο επιβάτες του οχήματος αυτού, υπέστησαν ελαφρά τραύματα.

Ο έφηβος οδηγός κατηγορήθηκε για απερίσκεπτη οδήγηση.

«Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας είναι ανακουφισμένο που αυτό το δυστύχημα δεν κατέληξε σε τραγωδία», επισήμανε το αστυνομικό τμήμα.

«Πρόκειται για μια σημαντική υπενθύμιση ότι η ζωή μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή. Είναι ευθύνη του οδηγού να οδηγεί με ασφάλεια και να φτάνει με ασφάλεια», συμπλήρωσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS