Ποινική δίωξη κατά του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών

Ποινική δίωξη κατά του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Κέβιν Σπέισι για τέσσερις περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών.

Η Rosemary Ainslie, επικεφαλής της Ειδικής Διεύθυνσης Εγκλήματος του CPS, δήλωσε: «Το CPS έχει εγκρίνει ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, 62 ετών, για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον τριών ανδρών».

«Έχει κατηγορηθεί επίσης ότι προκάλεσε ένα άτομο να συμμετάσχει σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του. Οι κατηγορίες ακολουθούν την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της».

«Η Εισαγγελία του Στέμματος υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι ποινικές διαδικασίες εναντίον του κ. Σπέισι είναι ενεργές και ότι έχει το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη».

Ο Κέβιν Σπέισι είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής ηθοποιός, που έχει εμφανιστεί σε πασίγνωστες και βραβευμένες ταινίες, όπως οι «Συνήθεις Ύποπτοι», «Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό» και «Seven». Επίσης, πιο πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Netflix, «House of Cards». Στο παρελθόν, έπειτα από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του ηθοποιού, το Netflix τον απέλυσε από το House of Cards.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS