Σάλος στην Τουρκία με το πανάκριβο ρολόι της Εμινέ Ερντογάν -«Η τιμή του ξεκινά από 30.000 ευρώ» [εικόνα]

Σάλος στην Τουρκία με το πανάκριβο ρολόι της Εμινέ Ερντογάν -«Η τιμή του ξεκινά από 30.000 ευρώ» [εικόνα]

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Τουρκία το τιτίβισμα ενός βουλευτή του τουρκικού κοινοβουλίου ο οποίος έβαλε στο στόχαστρό την σύζυγό του Τούρκου προέδρου, Εμινέ Ερντογάν. Την ώρα που η Άγκυρα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην οικονομική κρίση η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας εμφανίστηκε, όπως καταγγέλει ο βουλευτής Αχμέτ Εροζάν, στη Νέα Υόρκη με ρολόι αξίας 30.000 ευρώ.

Όπως αφήνει να εννοηθεί ο Τούρκος βουλευτής, το πανάκριβο ρολόι της Εμινέ Ερντογάν έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το πρώτο της βιβλίο που παρουσίασε στη Νέα Υόρκη υπό τον τίτλο: «Τα ταξίδια μου στην Αφρική».

«O Ταγίπ γράφει, η κυρία Εμινέ δεν θα γράψει; Το στολισμένο με φωτογραφίες βιβλίο «Τα ταξίδια μου στην Αφρική» κυκλοφόρησε... Σε αρμονία με την φτώχεια της Αφρικής το ρολόι χειρός Chopard Happy Diamonds. Αν δεν είναι ψεύτικο, η τιμή του αρχίζει από τα 30.000 ευρώ», γράφει στο καυστικό σχόλιό του ο Εροζάν.

Το tweet με την Εμινέ Ερντογάν:

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιλογές αξεσουάρ της Εμινέ Ερντογάν δημιουργούν εντάσεις. Στο παρελθόν, η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε φωτογραφηθεί με πανάκριβη τσάντα, αξίας 50.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το βιβλίο της κυρίας Ερντογάν είναι το πρώτο που φέρει την υπογραφή της και πρόκειται για μία καταγραφή εντυπώσεων από ταξίδια στην Αφρική, ακολουθώντας επίσημες επισκέψεις του συζύγου της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS