Γαλλία: «Ποτέ δεν ήμουν τόσο ανοιχτή» - Viral η τολμηρή σκηνή σεξ στο βιβλίο του υπουργού Οικονομικών!

Γαλλία: «Ποτέ δεν ήμουν τόσο ανοιχτή» - Viral η τολμηρή σκηνή σεξ στο βιβλίο του υπουργού Οικονομικών!

Κάτι δεν πάει καλά για τις ικανότητες ενός συγγραφέα όταν μια ερωτική σκηνή στο βιβλίο του προκαλεί περισσότερο τα γέλια παρά ερεθίζει το αναγνωστικό κοινό.

Υπεύθυνος για αυτό ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Μπρουνό Λε Μερ που μέσα στα καθήκοντά του και την ώρα που η κυβέρνησή του βάλλεται για το συνταξιοδοτικό με αλλεπάλληλες διαδηλώσεις, αλλά και υποβιβάζεται από την Fitch, βρήκε τον χρόνο να γράψει ένα μυθιστόρημα.

Η «Αμερικανική φούγκα» («Fugue Américaine») περιγράφει τη ζωή του πιανίστα Βλαντίμιρ Χόροβιτς, όπως τη διηγούνται δύο αδέλφια που ταξιδεύουν στην Κούβα για να παρακολουθήσουν ένα από τα κονσέρτα του.

Όσοι το ξεφύλλισαν, εντόπισαν στο κεφάλαιο 11 μια τολμηρή σκηνή σεξ όπου μια από τις ηρωίδες, αναφερόμενη στα οπίσθιά της, αναφωνούσε ότι «ποτέ δεν ήμουν τόσο ανοιχτή».

Το απόσπασμα έγινε αμέσως viral, αναφέρει ο Guardian. Το διάβαζαν στο ραδιόφωνο, έγινε σύνθημα στις διαδηλώσεις, κάποιος είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να βάλει γραμμή ψυχολογικής βοήθειας για όσους διαβάσουν τη σκηνή.

Πολιτικοί της αντιπολίτευσης αναρωτήθηκαν ποιος ο λόγος, μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα, ο υπουργός να ξοδεύει τον χρόνο του γράφοντας. Συνάδελφοί του Λε Μερ στην κυβέρνηση έσπευσαν πάντως να υπερασπιστούν το δικαίωμά του να εκφράζεται ελεύθερα.

Ο ίδιος λέει ότι το γράψιμο είναι το χόμπι του, ο τρόπος να βρίσκει λίγη ισορροπία στη ζωή του. Σε δηλώσεις του είπε ότι γράφει σε αργίες και Σαββατοκύριακα και τα χαράματα.

Από ό,τι φαίνεται έχει αρκετό χρόνο, γιατί από το 2017, όταν ανέλαβε υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, δημοσίευσε τέσσερα βιβλία.

Η Liberation μέτρησε μάλιστα ότι ο Λε Μερ έγραψε αυτά τα πέντε χρόνια περισσότερα και από τον στενό του φίλο, τον αμφιλεγόμενο συγγραφέα, Μισέλ Ουελμπέκ. Μια νέα καριέρα γεννιέται λοιπόν...

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS