Η προτροπή του Έλον Μασκ για τις ενδιάμεσες εκλογές: «Ψηφίστε τους Ρεπουμπλικάνους»

Η προτροπή του Έλον Μασκ για τις ενδιάμεσες εκλογές: «Ψηφίστε τους Ρεπουμπλικάνους»

Οι ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 8 Νοεμβρίου, και φυσικά η προσπάθεια για επιρροή είναι έκδηλη από τους λεγόμενους celebrities. 

Για τον Έλον Μασκ, που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στην επικαιρότητα για την ανάληψη της Twitter και τις μαζικές απολύσεις που ακολούθησαν, η οδός είναι να πάει η ψήφος στους Ρεπουμπλικάνους και αυτό ανήρτησε στο μέσο που πια του ανήκει. 

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο Ελον Μασκ έγραψε:

«Προς ανεξάρτητους ψηφοφόρους:

Η κοινή εξουσία περιορίζει τις χειρότερες υπερβολές και των δύο κομμάτων, επομένως προτείνω να ψηφίσετε για ένα Ρεπουμπλικανικό Κογκρέσο, δεδομένου ότι η Προεδρία είναι Δημοκρατική.

Οι σκληροπυρηνικοί Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικανοί δεν ψηφίζουν ποτέ την άλλη πλευρά, επομένως οι ανεξάρτητοι ψηφοφόροι είναι αυτοί που στην πραγματικότητα αποφασίζουν ποιος είναι επικεφαλής!»

Έπειτα από την εξαγορά της Twitter από τον Μασκ, διάφορες οργανώσεις επέκριναν τη στάση του όσον αφορά στον έλεγχο του περιεχομένου, η οποία αναμένουν να αυξήσει τον όγκο της παραπληροφόρησης και της ρητορικής μίσους στην πλατφόρμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS