Επικό βίντεο με την γκάφα του προέδρου της Αϊτής στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Ηπιε νερό από την κανάτα και έγινε μούσκεμα

Επικό βίντεο με την γκάφα του προέδρου της Αϊτής στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Ηπιε νερό από την κανάτα και έγινε μούσκεμα

Ομοβροντία ειρωνικών σχολίων εξαπέλυσαν χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του Προέδρου της Αϊτής, Εντγκάρ Λεμπλάν Φιλ για μια γκάφα του στη διάρκεια ομιλίας του από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Την ώρα που απηύθυνε έκκληση σε χώρες του πλανήτη να στηρίξουν τις ειρηνευτικές προσπάθειες στην Αϊτή, ο μεταβατικός πρόεδρος προσπάθησε να πιει νερό από μια κανάτα, με αποτέλεσμα να γίνει μούσκεμα.

Κάμερες κατέγραψαν το συμβάν με το βίντεο να γίνεται γρήγορα viral και να πυροδοτεί ειρωνικές αναρτήσεις από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Διψασμένος Αϊτινός πίνει νερό από την κανάτα στη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ», έγραψε ένας εξ’ αυτών. «Δεν έχουν κύπελα στην Αϊτή;», αναρωτήθηκε ένας άλλος.

«Δεν του δίνετε μια πετσέτα; Μόλις έπλυνε το πρόσωπό του», πρόσθεσε ένας τρίτος. Πολλοί πάντως έσπευσαν να τον υπερασπιστούν τονίζοντας ότι μάλλον το προσωπικό ξέχασε να αφήσει δίπλα στον πρόεδρο της Αϊτής ένα ποτήρι.

Ο πρόεδρος της Αϊτής μίλησε για το fake news του Τραμπ για τους μετανάστες που «τρώνε γάτες» στο Οχάιο

Το ατυχές συμβάν σημειώθηκε την ώρα που ο μεταβατικός πρόεδρος της Αϊτής ήθελε να αναφερθεί στον ψευδή ισχυρισμό του Ντόναλντ Τραμπ, που υποστήριξε στη διάρκεια του ντιμπέιτ της 10ης Σεπτεμβρίου με την Κάμαλα Χάρις ότι παράτυποι μετανάστες από την Αϊτή τρώνε γάτες και σκύλους των κατοίκων του Σπρίνγκφιλντ στο Οχάιο. Το fake news του Τραμπ, διαψεύστηκε από αξιωματούχους της πόλης και πυροδότησε έντονες αντιδράσεις στην Αϊτή.

«Θα ήθελα να απευθύνω αδελφικό χαιρετισμό στους φίλους της Αϊτής που έχουν δείξει την αλληλεγγύη τους στους μετανάστες από τη χώρα μας και ιδιαίτερα σε εκείνους που ζουν στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο» είπε ο Φιλ.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ