Politico: Στην πρώτη γραμμή της… ηλιθιότητας οι αντιεμβολιαστές στην Ελλάδα

Politico: Στην πρώτη γραμμή της… ηλιθιότητας οι αντιεμβολιαστές στην Ελλάδα

«Νέα από την πρώτη γραμμή ηλιθιότητας: Οι αντιεμβολιαστές στην Ελλάδα αρνούνται τις μεταγγίσεις αίματος από άτομα που έχουν εμβολιαστεί, σε περίπτωση που μολυνθούν»».

Με την παραπάνω φράση ξεκινάει άρθρο του Politico στη στήλη «Declassified», όπου αναλύονται πολιτικά θέματα με πιο ανάλαφρο και χιουμοριστικό τρόπο.

Το άρθρο που έχει τίτλο «Πώς να κοροϊδέψετε τους αντιεμβολιαστές, ώστε να εμβολιαστούν» παραθέτει τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να πείσουμε έναν αντιεμβολιαστή να εμβολιαστεί.

«Ακούσαμε για πρώτη φορά γι’ αυτό στις ΗΠΑ τον περασμένο μήνα, με τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό να λέει ότι το προσωπικό έπρεπε να υποβάλει ερωτήσεις σχετικά με πιθανώς «λερωμένο» αίμα – και τώρα έχει εξαπλωθεί Ευρώπη» αναφέρει το Politico.

«Αυτό μου δίνει μια ιδέα. Εάν οι αντιεμβολιαστές δεν μπορούν να πειστούν από την επιστήμη και την παλιά καλή κοινή λογική, ίσως πρέπει να τους ξεγελάσουμε για να κάνουν το εμβόλιο.

Ίσως οι εξαγριωμένοι γιατροί και νοσηλευτές θα μπορούσαν απλώς να πλησιάσουν τους ανθρώπους στον δρόμο και να τους κολλήσουν μια βελόνα χωρίς προειδοποίηση, μια τακτική που χρησιμοποιούν τακτικά οι ρωσικοί πράκτορες μυστικών υπηρεσιών.

Οι παλαιότεροι αναγνώστες μπορεί επίσης να θυμούνται ότι ο BA Baracus (που έπαιξε ο κ. T) από την τηλεοπτική εκπομπή της δεκαετίας του ’80 «The A-Team» που αρνιόταν πάντα να πετάξει, έτσι του δόθηκε ένα ποτήρι γάλα που ήταν σαφώς γεμάτο με ένα ισχυρό και πιθανό παράνομο ηρεμιστικό, και στη συνέχεια τον έβαλαν σε ένα αεροπλάνο.

«Πιθανότατα οι υγειονομικές αρχές θα μπορούσαν να δοκιμάσουν κάτι παρόμοιο» αναφέρει με χιουμοριστική διάθεση ο αρθρογράφος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ