«Θάλαμοι βασανιστηρίων» με βγαλμένα δόντια, μάσκες αερίων και σεξουαλικά βοηθήματα στο Χάρκοβο

«Θάλαμοι βασανιστηρίων» με βγαλμένα δόντια, μάσκες αερίων και σεξουαλικά βοηθήματα στο Χάρκοβο

Οι φωτογραφίες που έδωσε το Κίεβο στη δημοσιότητα, κυρίως εκείνοι με τον κουβά με τα χρυσά δόντια και... λοιπές οδοντοστοιχίες, δείχνουν ότι στο Χάρκοβο είχαν στηθεί θάλαμοι βασανιστηρίων από τη Ρωσία, με το «μενού» να περιέχει, όπως αναφέρεται, μάσκες αερίων και σεξουαλικά βοηθήματα.


Η Μόσχα διαψεύδει μετά βδελυγμίας το Κίεβο για τις ευθείες κατηγορίες που αφορούν σε εγκλήματα πολέμου, όμως, παρ’ ότι η πραγματικότητα δεν είναι πρόδηλη, τα στιγμιότυπα που εμφανίζονται αναδεικνύουν φρίκη και πράξεις αποτρόπαιες, που παραπέμπουν σε σαδιστική λογική.

Εν ολίγοις, στην τελευταία δημοσιοποίηση φωτογραφιών που μοίρασαν οι Αρχές της Ουκρανίας, γίνεται λόγος για θαλάμους βασανιστηρίων στο Χάρκοβο, ενώ ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ουδόλως σοκαρισμένος από τα ευρήματα, μιλά για ρωσική πρακτική η οποία είναι γνώριμη σε ό,τι αφορά τα κατεχόμενα εδάφη.

Με βάση το υλικό, απορίες όπως τι σημαίνει να είσαι αιχμάλωτος πολέμου εγείρονται. Όπως παρουσίασε το MEGA, οι φωτογραφίες αναδεικνύουν τη φρίκη και τα βασανιστήρια που πέρασαν οι Ουκρανοί, καθώς έτερον είναι να διαβιείς σε συνθήκες αθλιότητας και εκάτερον να πέφτεις θύμα σαδισμού με κόστος της σωματικής ακεραιότητας και της ψυχικής υπόληψης.

Όπως φαίνεται, πεσμένα δόντια, μαζεμένα, και μάσκες αερίου στις φωτογραφίες αναδεικνύουν ότι οι αιχμάλωτοι στο Χάρκοβο πέρασαν ώρες τρόμου και πόνου, αφού φέρεται να υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια με αέρια, ενώ η πιθανότητα να βασανίστηκαν και με σεξουαλικά βοηθήματα δεν αποκλείεται. Ο κουβάς, που ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Χάρκοβο δημοσίευσε, εμφανίζεται ως πειστικό στοιχείο σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ