ΗΠΑ: Παρ' ολίγον τραγωδία με snowboarder -Παγιδεύτηκε για 15 ώρες σε τελεφερίκ, πώς κατάφερε να επιζήσει

ΗΠΑ: Παρ' ολίγον τραγωδία με snowboarder -Παγιδεύτηκε για 15 ώρες σε τελεφερίκ, πώς κατάφερε να επιζήσει

Μια snowboarder που απολάμβανε το χιόνι με τους φίλους της σε ένα θέρετρο της Καλιφόρνια πέρασε όλη τη νύχτα και συγκεκριμένα 15 ώρες κολλημένη σε τελεφερίκ.

Η Monica Laso δήλωσε στο KCRA 3 ότι έκανε snowboard πριν την οδηγήσουν σε ένα τελεφερίκ στο Heavenly Mountain Resort στη λίμνη Τάχογύρω στις 5 μ.μ. την Πέμπτη, αφού είπε σε εργαζόμενο ότι ήταν πολύ κουρασμένη για να κατέβει με snowboard στο βουνό.

Αλλά περίπου δύο λεπτά μετά τη βόλτα, το τελεφερίκ σταμάτησε, αφήνοντάς την αποκλεισμένη στον αέρα. Η Λάσο δεν είχε μαζί της το κινητό της ή κάποιο είδος φωτός που θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή.

Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να ουρλιάξει. «Ούρλιαξα απελπισμένα μέχρι που έχασα τη φωνή μου», είπε στο KCRA 3. Καμία από τις κραυγές της για βοήθεια δεν ακουγόταν.

Πώς κατάφερε να κρατηθεί ζεστή

Έτσι, ενώ οι ανήσυχοι φίλοι της ανέφεραν την εξαφάνισή της, η Λάσο είπε ότι έτριβε τα χέρια και τα πόδια της μεταξύ τους για να κρατήσει το σώμα της ζεστό όλη τη νύχτα σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

«Ένιωσα πολύ απογοητευμένη», θυμάται. Η δοκιμασία της Λάσο τελείωσε τελικά το πρωί της Παρασκευής όταν το τελεφερίκ άρχισε να λειτουργεί ξανά. Το θέρετρο δήλωσε στο KCRA 3 ότι διερευνά τι συνέβη.

«Κάναμε μια αξιολόγηση για να εκτιμήσουμε ποια ήταν η τρέχουσα κατάστασή της, και έλαβε θεραπεία και έφυγε», δήλωσε στο KCRA 3 η Kim George, εκπρόσωπος του South Lake Tahoe Fire and Rescue.

Η George σημείωσε ότι αυτό το περιστατικό ήταν η πρώτη φορά που η οργάνωση ανταποκρίθηκε σε ένα τέτοιο ατύχημα εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ