Φρίκη στο Οχάιο: Έβαλε στη σειρά τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του, ηλικίας 7, 4 και 3 ετών, και τα εκτέλεσε

Φρίκη στο Οχάιο: Έβαλε στη σειρά τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του, ηλικίας 7, 4 και 3 ετών, και τα εκτέλεσε

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους πώς ένας πατέρας εκτελεί εν ψυχρώ τα παιδιά του, ηλικίας 7, 4 και 3 ετών. Στο Οχάιο η φρικιαστική ιστορία με δράστη 32χρονο.

Μουδιασμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ με έναν ειδεχθή δολοφόνο που σκότωσε χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και συμπόνιας τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του. Γλίτωσε το κοριτσάκι, ενώ σκοτώθηκαν από την καραμπίνα του τα αγόρια, ηλικίας 7, 4 και 3 ετών. Ο 32χρονος δράστης, ονόματι Chad Doerman, έβαλε τα παιδιά του στη σειρά, στην αυλή πίσω από το σπίτι τους, και τα εκτέλεσε χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί γιατί το έκανε.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος σοκάρουν. Ένα από τα αγοράκια κατάφερε να αποδράσει, όμως ο 32χρονος μακελάρης το κυνήγησε και το γύρισε σπίτι για να το σκοτώσει. Ο δολοφόνος συνελήφθη λίγη ώρα μετά το έγκλημα την περασμένη Πέμπτη και κρατείται.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη σύλληψη του δολοφόνου, κάθεται ήρεμος με το όπλο ανά χείρας στα σκαλιά του σπιτιού του. Το σκηνικό είναι σοκαριστικό. Σκυλιά γαβγίζουν, από το βάθος ακούγεται μια γυναίκα -πιθανότατα η μητέρα- να ουρλιάζει και οι αστυνομικοί... καταπίνουν τη γλώσσα τους όταν αντικρίζουν τα μωρά παιδιά να κείτονται νεκρά.

Η 34χρονη μητέρα τους ήταν παρούσα στο συμβάν, όμως ήταν ήδη αργά. Στην προσπάθειά της μάλιστα να αφοπλίσει τον εκτελεστή των παιδιών της, έφερε και τραύμα από το πυροβόλο όπλο.

Τα τρία αγοράκια που εκτέλεσε εν ψυχρώ ο 32χρονος φονιάς

«Αυτό είναι μακράν το πιο ανατριχιαστικό, φρικιαστικό έγκλημα που έχω δει», είπε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας της κομητείας Clermont Mark Tekulve, σύμφωνα με το WKRC-TV. «Μπορώ μόνο να φανταστώ τον τρόμο που ένιωσαν και βίωσαν αυτά τα μικρά αγόρια, καθώς ο πατέρας τους -ο προστάτης τους- τα δολοφονούσε».

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο δράστης παραδέχθηκε τις πράξεις του, τις οποίες είχε προσχεδιάσει, ενώ ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα κίνητρα.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι από το μακελειό κατάφερε να γλιτώσει η κόρη του, η οποία έφυγε τρέχοντας από το συμβάν και ζήτησε βοήθεια από περιοίκους.

Σύμφωνα με τη New York Post, η πρώτη κλήση έγινε από τη μητέρα που ούρλιαζε ότι «τα μωρά της είχαν πυροβοληθεί», και η δεύτερη έγινε από διερχόμενο οδηγό που είπε ότι ένα κοριτσάκι έτρεχε στον δρόμο λέγοντας ότι «ο μπαμπάς σκοτώνει τους πάντες».

Στο Οχάιο, όπου τελέστηκε το ειδεχθές έγκλημα, ισχύει η θανατική ποινή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ