«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απέκτησε τρίτο παιδί»

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απέκτησε τρίτο παιδί»

Τρίτο παιδί απέκτησε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν τον Φεβρουάριο, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, επικαλούμενο Νοτιοκορεάτες βουλευτές, οι οποίοι ενημερώθηκαν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες της Σεούλ, η σύζυγος του Βορειοκορεάτη ηγέτη, Ρι Σολ-Τζου , παντρεύτηκε τον Κιμ το 2009 και γέννησε το πρώτο τους παιδί τον επόμενο χρόνο και το δεύτερο το 2013.

Ο Κιμ είναι η τρίτη γενιά της δυναστείας που κυβερνά την Βόρεια Κορέα, αλλά ελάχιστα είναι γνωστά για την πρώτη οικογένεια της χώρας.

Ο πρώην αστέρας του NBA Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος επισκέφθηκε τη Βόρεια Κορέα το 2013, είναι η μοναδική πηγή πληροφοριών για το δεύτερο παιδί του ζευγαριού. Ο Ρόντμαν περιέγραψε τον Βορειοκορεάτη ηγέτη ως «έναν καλό πατέρα» που έχει «μια καλή οικογένεια».

Ελάχιστες πληροφορίες είναι γνωστές για την προσωπική ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ακόμη και η ακριβής ημερομηνία γέννησής του ή το πότε παντρεύτηκε δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ