Νετανιάχου: Οι ελληνικές δυνάμεις Ασφαλείας απέτρεψαν μια πολύ σοβαρή υπόθεση τρομοκρατίας - Το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα

Νετανιάχου: Οι ελληνικές δυνάμεις Ασφαλείας απέτρεψαν μια πολύ σοβαρή υπόθεση τρομοκρατίας - Το «ευχαριστώ» στην Ελλάδα

Η ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών Έλι Κοέν

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού του Ισραήλ για τη σύλληψη των δύο Ιρανών φερόμενων ως τρομοκρατών, αλλά και την πληροφορία ότι στόχευαν σε ισραηλινό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Όπως αναφέρθηκε, η ανακοίνωση βγήκε εκ μέρους της Μοσάντ. 

Η ανακοίνωση

«Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε σήμερα (σημ. Τρίτη) στην Ελλάδα, είναι σοβαρή και επιτυχημένα την αποσόβησαν οι ελληνικές Δυνάμεις Ασφάλειας. Ήταν μια επιπρόσθετη απόπειρα του Ιράν να διαπράξει τρομοκρατίας με στόχο Ισραηλινούς και Εβραίους του εξωτερικού. 

Μετά την έναρξη της έρευνας των υπόπτων στην Ελλάδα, η Μοσάντ παρείχε βοήθεια στην πληροφόρηση για την αποδόμηση της λειτουργίας τους, των μεθόδων τους και του συνδέσμου στο Ιράν. Η έρευνα αποκάλυψε ότι η υποδομή που επιχειρούσε στην Ελλάδα είναι μέρος ενός εκτεταμένου ιρανού δικτύου από το Ιράν, το οποίο εκτείνεται σε πολλές χώρες. 

Η Μοσάντ, μαζί με τους συνεταίρους της στην κοινότητα, δουλεύει αδυσώπητα για να αποσοβεί ιρανικές επιθέσεις στον πλανήτη». 

Το «ευχαριστώ» του Έλι Κοέν

Από τη μεριά του, ο υπουργός Εξωτερικών, Έλι Κοέν, έκανε την εξής ανάρτηση: «Ευχαριστώ την ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική υπηρεσία πληροφοριών και ασφάλειας για την αποτροπή της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον εβραϊκών και ισραηλινών στόχων.

Η τρομοκρατία είναι ένας κοινός εχθρός και η καταπολέμησή της είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Η κυβέρνηση των Αγιατολάχ στην Τεχεράνη εξάγει τρομοκρατία στη Μέση Ανατολή και σε ολόκληρο τον κόσμο και μόνο μια σταθερή και κοινή στάση θα σταματήσει τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του ιρανικού κράτους».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS