Νέες απειλές Τσαβούσογλου εναντίον της Ελλάδας: Αμφισβητούμενη η κυριαρχία των νησιών στο Αιγαίο

Νέες απειλές Τσαβούσογλου εναντίον της Ελλάδας: Αμφισβητούμενη η κυριαρχία των νησιών στο Αιγαίο

Προκλητικός εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου καθώς έθεσε εκ νέου θέμα αμφισβήτησης της κυριαρχίας των νησιών του Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεών του με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, ο Τσαβούσογλου έριξε εκ νέου βέλη στη χώρα μας.

«Το καθεστώς των νησιών θα συζητηθεί εάν οι Έλληνες δεν εγκαταλείψουν τις παραβιάσεις» είπε αρχικά.

«Η Ελλάδα έχει σύμπλεγμα κατωτερότητας. Κάθε μέρα βγαίνουν και επιτίθενται στην Τουρκία» συμπλήρωσε και τόνισε πως «η κυριαρχία των νησιών στο Αιγαίο είναι αμφισβητούμενη».

Επίθεση σε Μητσοτάκη και Δένδια

Επιπλέον ο Τσαβούσογλου, αναφέρθηκε ειρωνικά στις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και το υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια περί τουρκικής προκλητικότητας, λέγοντας: «Έχουν μεγάλη επιτυχία στο κλάμα».

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η YeniSafak, ο Τσαβούσογλου είπε: «Είναι πολύ καλοί στο να κλαίνε ακόμα και στην πιο άδικη κατάσταση. Έρχονται και σε αγκαλιάζουν, όταν όμως γυρίζουν την πλάτη, μίσος, μίσος, ψέματα, συκοφαντίες. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές που αρμόζουν στους πολιτικούς. Αν η Ελλάδα απαντήσει “αντρίκια” στις επιστολές που γράψαμε και δεν τερματίσει τις παραβιάσεις της, έχουμε ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για την κυριαρχία των νησιών».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS