Μακελειό στις ΗΠΑ: Τουλάχιστον 22 νεκροί από πυροβολισμούς ενόπλου σε 3 μέρη στο Μέιν - Κυκλοφορεί ελεύθερος ο δράστης

Μακελειό στις ΗΠΑ: Τουλάχιστον 22 νεκροί από πυροβολισμούς ενόπλου σε 3 μέρη στο Μέιν - Κυκλοφορεί ελεύθερος ο δράστης

Μακελειό στις ΗΠΑ όπου ένοπλος σκότωσε τουλάχιστον 22 ανθρώπους σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στο Λούιστον του Μέιν το βράδυ της Τετάρτης.

Ο δράστης σύμφωνα με τις Αρχές εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Εκτιμάται ότι ο δράστης σκότωσε τουλάχιστον 22 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 50 ως 60 σε αλλεπάλληλες επιθέσεις με ημιαυτόματο τουφέκι στην πόλη Λιούιστον της πολιτείας Μέιν.

Χτύπησε μπιλιαρδάδικο, εστιατόριο και κέντρο διανομής σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun Journal, που επικαλείται εκπρόσωπο της αστυνομίας, σημειώθηκαν τρεις επιθέσεις σε ισάριθμες επιχειρήσεις. Οι επιθέσεις έγιναν στη Sparetime Recreation, όπου οργανώνονται αγώνες μπιλιάρδου και πάρτι, κυρίως για παιδιά. Επίσης στο εστιατόριο Schemengees Bar & Grill και σε κέντρο διανομής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Walmart.

Κυκλοφορεί ελεύθερος ο δράστης σε lockdown η πόλη

Σύμφωνα με την αστυνομία της Πολιτείας του Μέιν, ο ένοπλος πιστεύεται ότι βρίσκεται στο Λούιστον και δόθκε εντολή σε κατοίκους, επισκέπτες και επιχειρήσεις να κλειδώσουν τις πόρτες τους και να βρουν καταφύγιο.

Σε lockdown τέθηκε και η γειτονική πόλη Όμπερν.

40 ετών ο δράστης του μακελειού στο Μέιν

Μια φωτογραφία που εξέδωσε η αστυνομία δείχνει έναν λευκό άνδρα με ένα τουφέκι τύπου AR-15 και ένα οπτικό λέιζερ να εισέρχεται στο κέντρο αναψυχής Sparetime, φορώντας μαύρο στρατιωτικό παντελόνι και καφέ μπλούζα. Το πρόσωπό του φαίνεται καθαρά.

Πρόκειται για τον 40χρονο Ρόμπερτ Κάρντ, ο οποίος ενδέχεται να οδηγεί ένα λευκό Subaru Outback με μαύρο μπροστινό προφυλακτήρα.

Για το μακελειό ενημερώθηκε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ