Λίβανος: Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό - Στόχος ο διοικητής των εναέριων μέσων της Χεζμπολάχ κατά τα αραβικά μέσα
Featured

Λίβανος: Ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό - Στόχος ο διοικητής των εναέριων μέσων της Χεζμπολάχ κατά τα αραβικά μέσα

Μία νέα αεροπορική επιδρομή στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, Βηρυτό, πραγματοποίησε ο ισραηλινός στρατός, έχοντας ως στόχο έναν ακόμα ανώτερο ηγέτη της Χεζμπολάχ. Σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό το χτύπημα περιγράφεται ως «στοχευμένο» και λέει ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα.

Όπως μετέδωσε το αραβικό μέσο Al-Hadth στόχος της επίθεσης στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, ήταν ο διοικητής της αεροπορικής μονάδας της Χεζμπολάχ, ο οποίος είναι υπεύθυνος, μεταξύ άλλων, για το πεδίο των drones (UAV).

Το Ισραήλ έχει καταστήσει προτεραιότητά του την αποκατάσταση της ασφάλειας στα βόρεια σύνορά του και την επιστροφή εκεί περίπου 70.000 κατοίκων που εκτοπίστηκαν λόγω των σχεδόν καθημερινών ανταλλαγών πυρών ανάμεσα στη Χεζμπολάχ και τις ισραηλινές δυνάμεις, τις οποίες ξεκίνησε το σιιτικό κίνημα του Λιβάνου πριν από έναν χρόνο σε ένδειξη αλληλεγγύης προς το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς στη Γάζα.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ