Κορωνοϊός - Ιταλία: Στη «μάχη» Armani και Prada - Προσφέρουν χώρους για επιτάχυνση των εμβολιασμών

Κορωνοϊός - Ιταλία: Στη «μάχη» Armani και Prada - Προσφέρουν χώρους για επιτάχυνση των εμβολιασμών

Οι όμιλοι Giorgio Armani και Prada ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της εκστρατείας εμβολιασμού στην Ιταλία.

Ο όμιλος Armani θα επιτρέψει τη διεξαγωγή εμβολίων στο Armani/Teatro στο Μιλάνο, που σχεδιάστηκε από τον Ταντάο Άντο.

Η χρήση του θεάτρου, γενικά της σκηνής για τις επιδείξεις μόδας του Ιταλού μόδιστρου Τζόρτζιο Αρμάνι θα βοηθήσει στη μείωση του μεγάλου φόρτου εργασίας στις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και θα διασφαλίσει ότι οι χώροι τους θα χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ιατρικής βοήθειας και φροντίδας, ανακοίνωσε η εταιρεία. Οι υπάλληλοι του Armani, που συνολικά είναι πάνω από 3.000 στην Ιταλία, θα μπορούν να εμβολιαστούν σε εθελοντική βάση.

Οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν στη Λομβαρδία και θα ακολουθήσουν άλλες περιοχές της χώρας «μόλις γίνει εφικτό» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας. «Αυτή είναι μια από τις πρωτοβουλίες που υποστηρίζει έντονα ο Τζόρτζιο Αρμάνι, ο οποίος επιθυμεί να προστατεύσει και να υποστηρίξει τους υπαλλήλους του σε μια περίοδο που εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την υγεία όλων» σημειώνεται.

Ο Πατρίτσιο Μπερτέλι, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Prada, γνωστοποίησε ότι, όπως έχει κάνει στο παρελθόν, η εταιρεία «είναι πλήρως διαθέσιμη για να αναλάβει ενεργό ρόλο στην προστασία της υγείας των υπαλλήλων της έναντι της COVID-19». Κατά συνέπεια, όλα τα κεντρικά γραφεία και τα εργοστάσια του Prada στην Ιταλία θα χρησιμοποιηθούν για την εκστρατεία εμβολιασμού.

Ο Prada έχει υπολογίσει έναν πιθανό αριθμό περισσότερων από 3.000 ατόμων μόνο στην Τοσκάνη και τουλάχιστον 1.000 στο Μιλάνο που είναι επιλέξιμοι για το εμβόλιο - «σχετικοί αριθμοί που θα μπορούσαν να συμβάλουν στη μείωση του βάρους του συστήματος υγείας τους επόμενους μήνες», κατέληξε ο Μπερτέλι.

Η κυκλοφορία των εμβολίων COVID-19 ήταν αργή στην Ιταλία και ορισμένες ιταλικές εταιρείες μόδας λαμβάνουν μέτρα για να επιταχύνουν τη διαδικασία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS