Κιμ Γιονγκ Ουν: Εμφανίστηκε με... σανδάλια, κάλτσα και κοστούμι

Κιμ Γιονγκ Ουν: Εμφανίστηκε με... σανδάλια, κάλτσα και κοστούμι

Την προσοχή των διεθνών παρατηρητών τράβηξε μία ενδυματολογική επιλογή του Κιμ Γιονγκ Ουν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του για την ίδρυση του κυβερνώντος κόμματος της Βόρειας Κορέας.

Την ώρα που ο Κιμ Γιονγκ Ουν περπατούσε στο κόκκινο χαλί της αίθουσας, τα βλέμματα έπεσαν στα μαύρα σανδάλια, που επέλεξε να συνδυάσει με κάλτσες στην ίδια απόχρωση.

Ο Colin Zwirko, αναλυτής και ανταποκριτής του NK News με έδρα τη Σεούλ, εντόπισε τα παπούτσια, αλλά, όπως μεταδίδει το Reuters, δήλωσε ότι δεν είναι σαφές γιατί ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε το συγκεκριμένο στιλ παπουτσιού ή αν τα είχε φορέσει και άλλη φορά. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, ο Κιμ φαίνεται να κάνει επιλογές για να προστατεύσει την υγεία και την άνεσή του, προσθέτει.

Οι ενδυματολογικές επιλογές του Κιμ Γιονγκ Ουν συχνά γίνονται αντικείμενο σχολιασμού από διεθνείς αναλυτές, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν τι τρέχει με την υγεία τού ηγέτη της Βόρειας Κορέας. Ο,τι και να συμβαίνει, όμως, η κυβέρνηση της χώρας το κρατά επτασφράγιστο μυστικό.

Στις αρχές Ιουνίου, όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεμφανίστηκε δημοσίως ύστερα από σχεδόν έναν μήνα, οι αναλυτές παρατήρησαν ότι το ρολόι του ήταν πιο σφιχτό από τις άλλες φορές. Τότε, οι εικασίες για την υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν άρχισαν να φουντώνουν, ξανά.

Αργότερα, τον ίδιο μήνα, τα κρατικά μέσα ενημέρωσης έκαναν μια σπάνια αναφορά στην υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν. Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένας ανώνυμος κάτοικος στην Πιονγιάνγκ δήλωσε ότι ο καθένας στη Βόρεια Κορέα είναι στενοχωρημένος από την απώλεια βάρους του ηγέτη.

«Το θέαμα του σεβαστού στρατηγού (Κιμ Γιονγκ Ουν) να φαίνεται αδυνατισμένος σπάει τις καρδιές των ανθρώπων τόσο πολύ» είχε αναφέρει ο άγνωστος, στη διάρκεια μιας συνέντευξης που προβλήθηκε στο κρατικό δίκτυο KRT. «Όλοι λένε ότι δακρύζουν», πρόσθεσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ