Σοκ στην Καλιφόρνια: 29χρονος γρονθοκόπησε παππού, που έβγαζε βόλτα την εγγονή του με καροτσάκι [βίντεο]

Σοκ στην Καλιφόρνια: 29χρονος γρονθοκόπησε παππού, που έβγαζε βόλτα την εγγονή του με καροτσάκι [βίντεο]

Άγρια επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο δέχθηκε σε ακριβή συνοικία της Καλιφόρνια, κοντά στο Λος Άντζελες ένας παππούς, την ώρα που έβγαζε βόλτα με καροτσάκι την μόλις δέκα μηνών εγγονή του.

Ανυποψίαστος ο παππούς περνούσε μια διάβαση στην πόλη Καλαμπάσας στην κομητεία του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια όταν ένας άγνωστος άνδρας, που φορούσε ανάποδα καπέλο του μπέιζμπολ, τον πλησίασε και εντελώς απροειδοποίητα άρχισε να τον γρονθοκοπά στο πρόσωπο γύρ ω στις 17:45 τοπική ώρα της Τρίτης.

Στο βίντεο, που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, ο παππούς διακρίνεται να κρατά σφιχτά το καροτσάκι, ενώ το σώμα του κλονίζεται από τα χτυπήματα με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος μαζί με το καροτσάκι.

Ο δράστης ανεβαίνει στο αυτοκίνητό του και απομακρύνεται ενώ ο παππούς και η εγγονή του παραμένουν για λίγες στιγμές στο έδαφος. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το μωρό και ο παππούς του δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Μια γειτόνισσα, η Μαίρη Στιλ, είπε στο δίκτυο KTLA ότι το θύμα είναι «πολύ ευγενικό μέλος της κοινότητας» με ένα «όμορφο σπίτι». «Όλοι τον ξέρουν εδώ και το μωρό είναι ένα αθώο θύμα», πρόσθεσε.

Συνελήφθη ο δράστης

Η αστυνομία συνέλαβε αργότερα τον 29χρονος Άνχελ Σάντσεζ τζούνιορ από τη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια για την επίθεση στον παππού, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του σε μια δεύτερη επίθεση με θύμα αυτή τη φορά ένα αγόρι, που συνέβη περίπου την ίδια ώρα στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη του Μαλιμπού/Λοστ Χιλς τα θύματα ήταν ασιατικής-αμερικανικής καταγωγής και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο τα κίνητρα του δράστη να ήταν ρατσιστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ