Απίστευτο: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ απολύθηκε και τα έκανε όλα «γυαλιά καρφιά» [Βίντεο]

Απίστευτο: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ απολύθηκε και τα έκανε όλα «γυαλιά καρφιά» [Βίντεο]

«Γυαλιά καρφιά » τα έκανε όλα μια υπάλληλος σούπερ μάρκετ, μόλις έμαθε ότι απολύθηκε.

Οργισμένη, όπως ήταν, έσπασε εκατοντάδες μπουκάλια κρασί.

Ειδικότερα, η Εβελίν Ρολντάν απολύθηκε από τη δουλειά της στο σούπερ μάρκετ Polo στην πόλη Ραφαέλα της Αργεντινής τη Δευτέρα.

Μάλιστα, η συζήτηση με τα αφεντικά της ήταν τόσο έντονη, που χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία.

Ωστόσο, η ίδια, έξαλλη με την απόλυσή της, πήγε στον διάδρομο με τα κρασιά και άρχισε να τα πετάει στο πάτωμα, όπως κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας. Αργότερα συνελήφθη.

Γιατί τα έσπασε όλα μέσα στο σούπερ μάρκετ
Η υπάλληλος υπερασπίστηκε τις ενέργειές της, καθώς ήταν υπό «κατάσταση οργής» και ισχυρίστηκε ότι το βίντεο, το οποίο έχει διάρκεια μόλις 8 δευτερόλεπτα, δεν αποκαλύπτει τα πάντα, σύμφωνα με δήλωση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Ρολντάν είπε ότι έχασε την ψυχραιμία της και βανδάλισε το σούπερ μάρκετ λόγω της σκληρής μεταχείρισης από τα αφεντικά της.

Όπως ανέφερε, «τυφλώθηκε από θυμό, οργή για τις αδικίες που βίωσε, αποδεχόμενη την κακομεταχείριση, τις προκλήσεις, το να την υποτιμούν, ακόμα και τα ‘χαστούκια’ ή τις προσβολές, από φόβο μην χάσει τη δουλειά της».

Η Ρολντάν πρόσθεσε ότι ένας από τους ιδιοκτήτες «την απέλυσε, χωρίς αιτιολόγηση».

Παραδέχτηκε ωστόσο, πως έκανε σαφώς λάθος που προκάλεσε όλη αυτή τη ζημιά.

«Ήμουν καλή υπάλληλος, με σεβασμό, πάντα διαθέσιμη είτε για το σκούπισμα των δαπέδων είτε για το κόψιμο των αλλαντικών», σημείωσε.

Ακόμα, υποσχέθηκε να κινηθεί νομικά εναντίον των εργοδοτών της.

«Οι αδικίες μερικές φορές, δεν φαίνονται από την άλλη πλευρά, και όλα αυτά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ξέσπασμά μου. Προς το παρόν, ήθελα ο κόσμος που είδε το βίντεο και εξέφρασε την γνώμη του χωρίς να γνωρίζει τι είχε προηγηθεί, να μάθει ότι υπάρχουν πολλά πράγματα πίσω από ένα τέτοιο ξέσπασμα», είπε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ