ΗΠΑ: Πήρε φόρα, όρμησε κατά πάνω του και τον έριξε στις ράγες του μετρό στο Μπρούκλιν

ΗΠΑ: Πήρε φόρα, όρμησε κατά πάνω του και τον έριξε στις ράγες του μετρό στο Μπρούκλιν

Συγκλονίζει το βίντεο που βλέπει το «φως» της δημοσιότητας από την απρόκλητη, όπως τη χαρακτήρισε η Αστυνομία στη Νέα Υόρκη, επίθεση ενός νεαρού κατά ενός άλλου άνδρα σε σταθμό μετρό στο Μπρούκλιν.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το συγκεκριμένο βίντεο. Η επίθεση καταγράφηκε γύρω στις 14:40 το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10) στις γραμμές του τρένου L προς τα βόρεια στον σταθμό του μετρό Wyckoff Avenue και Myrtle Avenue.

Δείτε το βίντεο:

Στην ενημέρωση των Αρχών, οι αστυνομικοί είπαν ότι ο άγνωστος «φόρτωσε και έσπρωξε το 32χρονο θύμα στις ράγες» ενώ όπως επισημαίνεται, δεν είναι ξεκάθαρο αν προηγήθηκε κάποια λογομαχία μεταξύ τους πριν πάρει φόρα και ορμήσει κατά πάνω του.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές δεν χτυπήθηκε από κάποιο συρμό και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον άνδρα με το κίτρινο φούτερ με κουκούλα ο οποίος αφού έριξε τον 32χρονο ανυποψίαστο Νεοϋορκέζο τράπηκε σε φυγή, τρέχοντας ανατολικά στη λεωφόρο Myrtle.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ