Μινεσότα: Αίσιο τέλος στην ένοπλη ληστεία με ομήρους -Συνελήφθη ο δράστης [βίντεο]

Μινεσότα: Αίσιο τέλος στην ένοπλη ληστεία με ομήρους -Συνελήφθη ο δράστης [βίντεο]

Αίσιο τέλος είχε μετά από περίπου 8 ώρες η ένοπλη ληστεία-θρίλερ με ομήρους που έγινε σε τράπεζα στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Ισχυρές δυνάμεις του FBI και της αστυνομίας εισέβαλαν στην τράπεζα Wells Fargo, μετά την σταδιακή απελευθέρωση των 5 υπαλλήλων του τραπεζικού καταστήματος που φέρεται να κρατούσε εκεί υπό την απειλή όπλου ένας άνδρας. Ο ληστής παραδόθηκε στις αρχές και το θρίλερ τελείωσε χωρίς να τραυματιστεί κανείς όπως ανέφεραν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

 

Ολα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας μπήκε στην τράπεζα με όπλο και έπιασε ομήρους τους 5 υπαλλήλους που ήταν μέσα εκείνη τη στιγμή. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε μια κατάσταση ομηρείας στο υποκατάστημα St. Cloud South του Wells Fargo, που βρίσκεται στην οδό 200 33rd Avenue South», δήλωσε λίγο μετά το συμβάν ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας στα τοπικά ΜΜΕ. «Συνεργαζόμαστε με τις τοπικές αρχές και θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βοηθήσουμε στην έρευνά τους».

Η αστυνομία, αλλά δυνάμεις του FBI απέκλεισαν το σημείο και ζήτησαν από τους κατοίκους να αποφύγουν την περιοχή γύρω από το σημείο που βρίσκεται η τράπεζα.

 

Οι αστυνομικές αρχές δεν διευκρίνισαν από νωρίς τον αριθμό των ομήρων, αλλά και των ληστών – απαγωγέων. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για αδιευκρίνιστο αριθμό ομήρων, που φέρονται να κρατούνται από πιθανότατα έναν ένοπλο άνδρα.

Λίγο μετά ξεκαθαρίστηκε ότι ο δράστης ήταν ένας. Η εκπρόσωπος της τράπεζας, Στέισι Σίλερ, τόνισε ότι ένας άνδρας με όπλο έπιασε ως ομήρους έναν μικρό αριθμό ανθρώπων, οι οποίοι όλοι τους ήταν υπάλληλοι της τράπεζας.

 

Απελευθερώθηκαν σταδιακά και οι 5 όμηροι

Αρκετές ώρες μετά μια γυναίκα βγήκε με ψηλά τα χέρια, την ώρα που κάποιος  μέσα από την τράπεζα είχε ανοίξει την πόρτα και πετούσε χαρτονομίσματα, ενώ λίγο αργότερα απελευθερώθηκε και δεύτερος όμηρος.

Στη συνέχεια απελευθερώθηκαν άλλοι δυο όμηροι. Αργότερα ο δράστης φέρεται να απελευθέρωσε και τον τελευταίο υπάλληλο που κρατούσε μέσα στο τραπεζικό κατάστημα. Μετά την ασφαλή έξοδο και του 5ου και τελευταίου ομήρου, άνδρες των ειδικών δυνάμεων του FBI και της αστυνομίας εισέβαλαν στο κτίριο. Ο δράστης παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση και έτσι συνελήφθη και το θρίλερ έλαβε τέλος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS