ΗΠΑ-εκλογές: 63 εκατ. Αμερικανοί είδαν το 2ο ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν

ΗΠΑ-εκλογές: 63 εκατ. Αμερικανοί είδαν το 2ο ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν

Το δεύτερο προεδρικό ντιμπέιτ μεταξύ του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Δημοκρατικού αντιπάλου του Τζο Μπάιντεν προσέλκυσε περίπου 63 εκατομμύρια τηλεθεατές, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, αριθμός μικρότερος σε σύγκριση με την πρώτη προεδρική τηλεμαχία του Σεπτεμβρίου.


Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει το μέσο όρο τηλεθέασης των 15 τηλεοπτικών δικτύων που πρόβαλαν σε ζωντανή μετάδοση το ντιμπέιτ την Πέμπτη το βράδυ. Το Fox News κατέγραψε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση από οποιοδήποτε άλλο δίκτυο, προσελκύοντας 15,4 εκατομμύρια θεατές.
Την πρώτη τηλεμαχία Τραμπ και Μπάιντεν - η οποία κατέληξε σε ένα χαοτικό ματς ανταλλαγής προσβολών μεταξύ των δύο αντιπάλων - είχαν δει 73,1 εκατομμύρια θεατές σε 16 τηλεοπτικά δίκτυα.

Η τηλεοπτική συζήτηση της Πέμπτης είχε να ανταγωνιστεί την προβολή την ίδια ώρα στο δίκτυο του Fox ενός αγώνα του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL).

Η προεδρική τηλεμαχία με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία των ΗΠΑ ήταν μία του 2016 μεταξύ του Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον, την οποία παρακολούθησαν 84 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Πηγή: ΑΜΠΕ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS