«Χτυπά» ξανά ο Τσαβούσογλου: Fake news οι φωτογραφίες με τους 92 γυμνούς μετανάστες στον Έβρο - Αναίσχυντες οι κατηγορίες της Ελλάδας

«Χτυπά» ξανά ο Τσαβούσογλου: Fake news οι φωτογραφίες με τους 92 γυμνούς μετανάστες στον Έβρο - Αναίσχυντες οι κατηγορίες της Ελλάδας

Σε νέα επίθεση κατά της Ελλάδας με αιχμή το μεταναστευτικό προχώρησε η Άγκυρα, για άλλη μία φορά διά στόματος του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε «αναίσχυντες» τις «κατηγορίες της Ελλάδας», ενώ έκανε λόγο για fake news όσον αφορά στις φωτογραφίες με τους 92 γυμνούς μετανάστες στον Έβρο.

Συνεχίζοντας τις προκλητικές δηλώσεις, ο Τσαβούσογλου εξαπέλυσε επίθεση στην Αθήνα ισχυριζόμενος ότι «είναι γνωστό ότι παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο και συκοφαντεί την Τουρκία». 

«Η Τουρκία έχει γίνει και πάλι το κέντρο του διεθνούς γεωπολιτικού ενδιαφέροντος όπως συνέβαινε και στην ιστορία. Βρισκόμαστε σε μια κομβικής σημασίας θέση στην οποία συνδέουμε την Ανατολή με τη Δύση, τον Βορρά με τον Νότο, στην ενέργεια, το εμπόριο και τις μετακινήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσαβούσογλου επικαλούμενος και πάλι την ιστορία στην προσπάθεια του να «χτίσει» το μεγαλοϊδεατικό του όραμα.

Ακόμη ο ίδιος υποστήριξε ότι η σημασία της τουρκικής περιοχής για την παγκόσμια σταθερότητα και ευημερία έχει αυξηθεί εν μέσω συνεχιζόμενων παγκόσμιων κρίσεων, ενώ τόνισε πως η Άγκυρα πρέπει να παρουσιάσει ένα «ισχυρό όραμα για το μέλλον».

«Ο τρόπος για να μετατρέψουμε την περιοχή μας σε τόπο σταθερότητας αυξάνοντας παράλληλα την ευημερία των εθνών μας είναι με την ενίσχυση της ενότητάς μας. Ο τρόπος για να ενισχύσουμε την ενότητά μας είναι να κάνουμε τα σωστά βήματα τη σωστή στιγμή με θάρρος», υποστήριξε ο Τσαβούσογλου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ