Βίντεο-σοκ: Γυναίκα βρέθηκε αλυσοδεμένη στο πάτωμα σε σπίτι στις ΗΠΑ -Δείτε τη στιγμή της διάσωσης

Βίντεο-σοκ: Γυναίκα βρέθηκε αλυσοδεμένη στο πάτωμα σε σπίτι στις ΗΠΑ -Δείτε τη στιγμή της διάσωσης

Μια γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ βρέθηκε αλυσοδεμένη στο πάτωμα, ενώ η αστυνομία πραγματοποίησε επέμβαση στο οίκημα που βρισκόταν, όπως καταγράφηκε σε ένα συγκλονιστικό βίντεο.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από κάμερα αστυνομικού κατέγραψε τη δραματική διάσωση μιας γυναίκας που είχε μείνει αλυσοδεμένη στο πάτωμα ενός σπιτιού στο Κεντάκι για δύο ημέρες.

Οι αστυνομικοί σκαρφάλωσαν από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου ενός ετοιμόρροπου σπιτιού την περασμένη Τετάρτη, αφού οι γείτονες ανέφεραν ότι άκουσαν αγωνιώδεις κραυγές για βοήθεια. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εισέλθουν στο κτίριο σπάζοντας πόρτες και παράθυρα, μόνο που βρήκαν το σπίτι εντελώς οχυρωμένο, ανακοίνωσαν την Τρίτη οι αρχές.

Η γυναίκα, ευτυχώς, έσπασε το παράθυρο στο δωμάτιο του δεύτερου ορόφου όπου κρατούνταν αιχμάλωτη.

«Έχω μια σκάλα!» φώναξε ένας γείτονας από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο δρόμο. Τα πλάνα δείχνουν έναν από τους αστυνομικούς να ανεβαίνει τη σκάλα στο ερειπωμένο σπίτι όπου ήταν αλυσοδεμένη η γυναίκα που έκλαιγε υστερικά.

Αφού σκαρφαλώνει πάνω από το σπασμένο τζάμι και μπαίνει στο βρώμικο υπνοδωμάτιο, ο αστυνομικός αρπάζει τη βρώμικη αλυσίδα από το λαιμό της γυναίκας και προσπαθεί να την ηρεμήσει.

«Η γυναίκα είχε μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό της, η οποία ήταν ασφαλισμένη με ένα λουκέτο, και η αλυσίδα ήταν βιδωμένη στο πάτωμα», ανέφερε το τμήμα.

Στο βίντεο ακούγεται η γυναίκα, κλαίγοντας, να ζητάει συγγνώμη από τον αστυνομικό και να του λέει ότι ο απαγωγέας της κρατούσε το κλειδί της κλειδαριάς στο μπρελόκ του.

Η στιγμή της διάσωσης της αλυσοδεμενένης γυναίκας

Αφού βρήκαν ένα τσεκούρι στο σπίτι, οι δύο αστυνομικοί έσπασαν την αλυσίδα από το πάτωμα και βοήθησαν την έντρομη γυναίκα να βγει έξω, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στιγμές μετά τη διάσωσή της, η τραυματισμένη γυναίκα συνέχισε να τρέμει και να κλαίει, καθώς οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν κόφτες μπουλονιών για να αφαιρέσουν με ασφάλεια την κλειδωμένη αλυσίδα από το λαιμό της.

Συνέλαβαν τον άνδρα δύο μέρες μετά

Ο 36χρονος Moises May, συνελήφθη δύο ημέρες μετά τη διάσωση της γυναίκας, σύμφωνα με το LMPD.

Ο άντρας φέρεται να παγίδεψε τη γυναίκα, με την οποία είχαν και παιδί, μέσα στο σπίτι την επομένη μιας διαφωνίας τους που κατέληξε σε σωματική βία όταν την κράτησε στο μπάνιο και της έκοψε το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών της με μια ματσέτα, σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης, μεταδίδει η New York Post.

Η γυναίκα είχε φύγει εκείνο το βράδυ και επέστρεψε μόνο την επόμενη μέρα για να πάρει τα πράγματά της, όταν o άνδρας την αιχμαλώτισε και την κλείδωσε μέσα σε ένα δωμάτιο.

«Σου είπα ότι την επόμενη φορά που θα φύγεις και δεν θα γυρίσεις σπίτι, θα σε σκοτώσω», κατηγορείται ότι της είπε ο May, αφού την ανάγκασε να βγάλει κάποια από τα ρούχα της και τη χαστούκισε.

Ο May φέρεται να έφυγε ορμητικά από το σπίτι αφού την αλυσόδεσε στο έδαφος και της έκλεψε το κινητό της τηλέφωνο για να μην καλέσει βοήθεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ