Η Google φτιάχνει γραφεία σε έναν παλιό σταθμό τρένων στη Νέα Υόρκη -Εντυπωσιάζουν οι μακέτες [εικόνες]

Η Google φτιάχνει γραφεία σε έναν παλιό σταθμό τρένων στη Νέα Υόρκη -Εντυπωσιάζουν οι μακέτες [εικόνες]

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αγοράσει ένα κτίριο 1,3 εκατ. τετραγωνικών ποδιών (περίπου 121.000 τετραγωνικά μέτρα) στη Hudson Square για 2,1 δισ. δολάρια, τη δεύτερη μεγαλύτερή της αγορά για χώρους γραφείων μέχρι σήμερα στη Νέα Υόρκη, παρόλο που η εταιρεία έχει προωθήσει επανειλημμένα την εξ αποστάσεως εργασία.

Η αγορά, που η Google είπε ότι θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2022, θα είναι η πιο ακριβή στη χώρα από την έναρξη της πανδημίας και θα καταστήσει την Google έναν από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες εμπορικών ακινήτων, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Το κτίριο που σχεδιάζει να αποκτήσει η Google ήταν τερματικός σταθμός τρένων

Πρόκειται για σχέδιο που έρχεται μετά την ανακοίνωση της Google ότι θα μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων που αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο γραφείο. Η διαδικασία για την κατασκευή στην οδό Ουάσινγκτον έχει ξεκινήσει και η εταιρεία αναμένεται να μετακομίσει κάποια στιγμή το 2023.

Η επένδυση «Googleplex»

Το κτίριο είναι μέρος μιας επένδυσης που ονομάζεται «Googleplex» και θα περιλαμβάνει συνολικά 1,7 εκατ. τετραγωνικών ποδιών γραφείου, συμπεριλαμβανομένων δύο άλλων σημείων, στους αριθμούς 315 και 345 στη Hudson Square.

google gialino ktitrio manhattan.jpg

Το νέο κτίριο θα είναι η έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Επιχειρήσεων της Google


Η Google μισθώνει επί του παρόντος τα δύο αυτά σημεία και όπως αναπαράγει η Daily Mail, δεν έχει ανακοινώσει σχέδια για την αγορά τους. Ο τεχνολογικός γίγαντας έχει επίσης, μισθώσει τον χώρο επί της οδού Ουάσινγκτον 550 κατά την κατασκευή, αλλά θα προχωρήσει στην αγορά το επόμενο έτος.

Μάλιστα, η Daily Mail επικοινώνησε με την Google και η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το κτίριο στην οδό Ουάσινγκτον θα είναι η έδρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Επιχειρήσεων της Google. Επιπλέον, σύμφωνα με μια ενημέρωση του Σεπτεμβρίου από το YIMBY, οι τελευταίοι όροφοι του κτιρίου ήταν κλεισμένοι με γυάλινα και μεταλλικά πάνελ από το δάπεδο μέχρι την οροφή, τυλίγοντας και τις τέσσερις πλευρές του συγκροτήματος γραφείων.

Φωτογραφία: Cookfox

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS