Φρίκη στο Ηνωμένο Βασίλειο: Σάλος στο διαδίκτυο με γονείς που δίνουν σφηνάκια βότκας στο μωρό τους

Φρίκη στο Ηνωμένο Βασίλειο: Σάλος στο διαδίκτυο με γονείς που δίνουν σφηνάκια βότκας στο μωρό τους

Συνελήφθη ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο ως ύποπτο για κακοποίηση ανηλίκου, μετά από τη δημοσίευση βίντεο που τους δείχνει να δίνουν σφηνάκια βότκα σε ένα μωρό.

Το βίντεο προκαλεί οργή και αποτροπιασμό, με την αστυνομία του Κεντ να κάνει έρευνα μετά την ανάρτηση του υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο με εγγύηση αργότερα, με την έρευνα, ωστόσο, να συνεχίζεται.

«Λήφθηκαν μέτρα για την προστασία των εμπλεκομένων και ένας άνδρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν ως ύποπτοι για κακοποίηση παιδιού αργότερα την ίδια μέρα», δήλωσαν αστυνομικοί για το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα τον Ιούνιο στο Ντόβερ, στην κομητεία του Κεντ, όπως αναφέρει η New York Post.

Ειδικότερα, σε ένα βίντεο περίπου 14 δευτερολέπτων, φαίνεται μια γυναίκα, που μάλλον είναι η μητέρα του παιδιού, να ρίχνει κάτι που μοιάζει με μπουκάλι βότκα σε ένα καπάκι, ενώ ένα καθιστό βρέφος παρακολουθεί. 

Στη συνέχεια, με σοκαριστικό τρόπο το δίνει στο μωρό και γέρνει το κεφάλι του μικρού προς τα πίσω, ώστε να κατέβει.

Όλο αυτό το διάστημα, ένας άνδρας με σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια, που πιστεύεται ότι είναι ο πατέρας του αγοριού, φαίνεται να στέκεται κοντά, προφανώς χωρίς να καταλαβαίνει ή να έχει συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου αποσπάσματος, ακούγεται δυνατή μουσική, καθώς το μωρό κάθεται στο πάτωμα μαζί με τη γυναίκα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ζευγάρι δέχτηκε αντιδράσεις από εκατοντάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά την κοινοποίηση του βίντεο στο διαδίκτυο. 

«Είναι πολύ λυπηρό. Έκανα σχετική ανάρτηση στο Facebook, αλλά συνεχώς την αφαιρούσαν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, χρήστης των social media.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ