Τουρκία: Kλιμακώνουν την ένταση - Ερντογάν και Μπαχτσελί θα παρακολουθήσουν από κοινού τουρκική άσκηση στο Αιγαίο

Τουρκία: Kλιμακώνουν την ένταση - Ερντογάν και Μπαχτσελί θα παρακολουθήσουν από κοινού τουρκική άσκηση στο Αιγαίο

Ερντογάν και Μπαχτσελί πραγματοποίησαν εκτάκτως συνάντηση την Τρίτη, με διάρκεια μίας ώρας


Την Πέμπτη, ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και ο ακροδεξιός του εταίρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί αναμένεται να παρακολουθήσουν την άσκηση «EFES» που θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου.

Οι δύο κυβερνητικοί εταίροι - που συναντήθηκαν εκτάκτως την Τρίτη-, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ θα μεταβούν από κοινού στη Σμύρνη και αναμένεται να ανεβάσουν κατακόρυφα την ένταση με την Ελλάδα.

Παράλληλα, τα ΜΜΕ μεταδίδουν πως αναμένεται ««να στείλουν και διάφορα μηνύματα», ενώ παρουσιάζουν την είδηση της κοινού παρακολούθησης της άσκησης ως έκτακτη.

Η «αιφνιδιαστική» συνάντηση

Θυμίζουμε πως Ερντογάν και Μπαχτσελί πραγματοποίησαν εκτάκτως συνάντηση την Τρίτη, με διάρκεια μίας ώρας. Μία συνάντηση η οποία χαρακτηρίστηκε εκτός προγράμματος και πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, όπως αναφέρεται και στο σχετικό tweet της τουρκικής προεδρίας.

Ο Ερντογάν συνάντησε τον ακροδεξιό του εταίρο και πρόεδρο του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ) στο Ακσαράι στην Άγκυρα σε μία κρίσιμη περίοδο με τα ζητήματα στην ατζέντα τους να είναι πολλά. Τη στιγμή μάλιστα που η Τουρκία βρίσκεται εν μέσω μίας μακράς οικονομικής κρίσης που βυθίζει στη φτώχεια τους πολίτες της χώρας κατακρημνίζοντας την αγοραστική τους δύναμη, ενώ ο πληθωρισμός καλπάζει ξεπερνώντας το 70% επισήμως.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ