Επίθεση σε σχολείο στη Σουηδία: Αρκετοί τραυματίες - Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα

Επίθεση σε σχολείο στη Σουηδία: Αρκετοί τραυματίες - Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερα άτομα στη σουηδική πόλη Eskilstuna μετά από επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, μετέδωσε το σουηδικό TV4 την Πέμπτη.

Υπάρχουν αναφορές σε σουηδικά μέσα ενημέρωσης για αρκετούς ακόμα τραυματίες, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα σαφές πόσοι είναι και αν είναι σοβαρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία χαρακτηρίζει το έγκλημα ως απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Είναι αλήθεια ότι ένα σοβαρό έγκλημα λαμβάνει χώρα στην Eskilstuna», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο TV4.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. «Παραμένουμε στον τόπο του εγκλήματος και έχουμε αποκλείσει την περιοχή», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Η σουηδική τηλεόραση αναφέρει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα σε αθλητικές εγκαταστάσεις δίπλα σε σχολείο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί κάποιος μαθητής, ενώ μάλλον πρόκειται για συμπλοκή.

Δεν υπάρχει εμπλοκή των μαθητών

Η Jennny Rstrom είναι η διευθύντρια του λυκείου Faktoriet, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον τόπο του εγκλήματος.

«Αποφασίσαμε να κρατήσουμε μέσα τους μαθητές για λόγους ασφαλείας» σημειώνει ενώ σύμφωνα με την ίδια κανένας μαθητής δεν εμπλέκεται στα γεγονότα.

Όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας υπήρξε καβγάς ατόμων που προηγουμένως κάπνιζαν μαζί. «Είκοσι εναντίον είκοσι. Είδα κάποιους να τραυματίζονται σοβαρά από μαχαίρι», δήλωσε στη σουηδική τηλεόραση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS