ΚΟΣΜΟΣ

«Επίθεση» από τζιτζίκια δέχθηκε ο Τζο Μπάιντεν στο πρώτο του ταξίδι για Ευρώπη (Εικόνες-Βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε ένα μικρό «ατύχημα» κατά την επιβίβασή του στο αεροπλάνο, στην Αεροπορική βάση Άντριους στο Μέριλαντ, καθ’ οδόν προς το Ηνωμένο Βασίλειο


Δύο απρόοπτα επιφύλαξε στον Τζο Μπάϊντεν το πρώτο ταξίδι του στην Ευρώπη ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Από τη μία το αεροσκάφος που θα τον μετέφερε προς το Ηνωμένο Βασίλειο καθυστέρησε 6 ώρες και από την άλλη κατά τη διάρκεια της αναχώρησής του από το αεροδρόμιο ένα σμήνος τζιτζικιών μπήκε στον κινητήρα.

baiden jo 2

Συγκεκριμένα την Τετάρτη ο Τζο Μπάιντεν κατά την επιβίβασή του στο αεροπλάνο, στην Αεροπορική βάση Άντριους στο Μέριλαντ, περπατώντας για το προεδρικό αεροσκάφος και ενώ συνομιλούσε με κάποιους στρατιωτικούς συνοδούς, έκανε μια απότομη κίνηση και έπιασε κάτι το λαιμό του. Ο λόγος για ένα μεγάλο τζιτζίκι, το όποιο ο Αμερικανός πρόεδρος απομάκρυνε από το λαιμό του με μία σφαλιάρα.

baiden jo 3

Αφού λοιπόν ο Μπάιντεν το έδιωξε επιτυχώς, στράφηκε προς τους δημοσιογράφους και αστειεύτηκε: «Προσέξτε τα τζιτζίκια. Εμένα μου επιτέθηκε ένα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα έντομα έχουν προκαλέσει επιδρομή στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ και σε ορισμένα μεσοδυτικά κράτη τις τελευταίες εβδομάδες.

baiden jo 4

Ειδικότερα το πρόβλημα με τα τζιτζίκια είναι τόσο έντονο, που το βράδυ της Τρίτης ένα αεροπλάνο που θα μετέφερε δημοσιογράφους στο Λονδίνο για την κάλυψη της επίσημης επίσκεψης του Μπάιντεν, καθυστέρησε περισσότερο από 7 ώρες επειδή μια επίθεση τζιτζικιών είχε προκαλέσει ένα μηχανικό πρόβλημα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS