Πανικός σε πτήση από Παρίσι για Αθήνα: Γάλλος σε αμόκ οδήγησε τον πιλότο σε αναγκαστική προσγείωση -Τι συνέβη

Πανικός σε πτήση από Παρίσι για Αθήνα: Γάλλος σε αμόκ οδήγησε τον πιλότο σε αναγκαστική προσγείωση -Τι συνέβη

Ένας Γάλλος επιβάτης σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε αναστάτωση στον αέρα, στην πτήση από Παρίσι προς Αθήνα.

Αποτέλεσμα ήταν το αεροπλάνο να προσγειωθεί αναγκαστικά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρει η τηλεόραση του Open, την ώρα της πτήσης δύο Γάλλοι επιβάτες, που αργότερα διαπιστώθηκε πως ήταν φίλοι, είχαν επεισόδιο μεταξύ τους,

Στο σημείο μετά την προσγείωση έφτασε η αστυνομία και προσήγαγε τους δύο επιβάτες για εξηγήσεις, ενώ παραμένουν υπό κράτηση. Λίγη ώρα αργότερα το αεροσκάφος συνέχισε την πορεία του για την Αθήνα, που ήταν και ο τελικός προορισμός του.

Μία νεαρή κοπέλα, επιβάτης της πτήσης - θρίλερ από το Παρίσι περιγράφει στην εκπομπή «Τώρα μαζί» όσα έζησε στον αέρα.

Μαρτυρία για τον έναν Γάλλο επιβάτη: «Είχε επιθετική συμπεριφορά, με έσπρωξε πριν πάμε στο αεροδρόμιο»

«Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού παρουσιάστηκε ένα επεισόδιο. Ήδη πριν πάμε στο αεροδρόμιο ο ένας από τους δύο άντρες με έσπρωξε, αλλά δεν έδωσα τόση σημασία και στη συνέχεια αφού μπήκαμε στο αεροπλάνο παρουσίασε μια αλλοπρόσσαλλη συμπεριφορά και επιθετική καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού», αναφέρει αρχικά.

Στη συνέχεια εξηγεί τι ακριβώς συνέβη, «Ειδικά ο ένας πρέπει να ήταν μάλλον κωφάλαλος και συνεννοούνταν με τον άλλον άνδρα στη νοηματική γλώσσα, ο οποίος παρουσίαζε την περίεργη συμπεριφορά. Ήρθε σε αντιπαράθεση με πολλούς επιβάτες μάλιστα έσπρωχνε την καρέκλα του μπροστινού του, πέταξε το φαγητό του στο πάτωμα του αεροπλάνου και σηκώθηκε και πήγε στη Business Class, εγώ φαντάστηκα ότι πήγαινε στον πιλότο και τρόμαξα γιατί οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να τον πάνε στη θέση του».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κοπέλα, οι επιβάτες έσπευσαν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και τον έδεσαν με πολλές ζώνες, ενώ απομάκρυναν τους επιβάτες από τα πίσω καθίσματα όπου και τον έδεσαν.

Για την απόφαση του πιλότου να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στη Θεσσαλονίκη, η κοπέλα αναφέρει ότι αρκετοί επιβάτες αντέδρασαν, ωστόσο ο ίδιος ο πιλότος ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και εξήγησε ότι έπρεπε να γίνει η προσγείωση για την ασφάλεια όλων.

Η επιβάτης σημειώνει πως «Θεωρώ ότι ήταν μεθυσμένος. Πετούσε φαγητά ενώ σε μία κοπέλα που πήγαινε προς την τουαλέτα της άνοιγε την πόρτα και προσπαθούσε να της πιάσει το χέρι με την αεροσυνοδό να του λέει ότι απαγορεύεται να αγγίζει».

Η πτήση έφτασε στον προορισμό της στις 3:10 το πρωί αντί για 1:25 που ήταν η αρχική ώρα άφιξης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS