Τούρκος υπ. Ενέργειας: Έρχονται σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες στο φυσικό αέριο της αν. Μεσογείου

Τούρκος υπ. Ενέργειας: Έρχονται σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες στο φυσικό αέριο της αν. Μεσογείου

Σημαντικές εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο προανήγγειλε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τον υπουργό Φατίχ Ντονμέζ, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις σχετικά με το φυσικό αέριο στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

«Θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις σχετικά με το φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο μέσα στις επόμενες ημέρες, πρώτα ο Θεός», είπε ο Φατίχ Ντονμέζ κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε τελετή αποχαιρετισμού του τουρκικού γεωτρύπανου «Γιαβούζ».

«Ως αποτέλεσμα των προσπαθειών μας στα τρία χρόνια που μεσολάβησαν, πετύχαμε καλά αποτελέσματα» είπε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, και μίλησε για ένα σημαντικό βήμα που θα αλλάξει το μέλλον της Τουρκίας, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Φατίχ Ντονμέζ στην ομιλία του είπε ότι αυτές οι εξελίξεις δεν συμβαίνουν από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά αποτελούν αποτέλεσμα μακροπρόθεσμων σχεδίων. Ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες.

Μίλησε, πάντως, για εποικοδομητική στάση από τη μεριά της Τουρκίας, η οποία «ευνοεί τα συμφέροντα και τα δικαιώματα όλων των πλευρών».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ