Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλά και βγήκε βόλτα οδηγώντας η ίδια το αυτοκίνητό της

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλά και βγήκε βόλτα οδηγώντας η ίδια το αυτοκίνητό της

Τέλος στη φημολογία για την κατάσταση της υγείας της θέλησε να δώσει η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία εμφανίσθηκε σήμερα να οδηγεί μόνη της μια πράσινη Jaguar μέσα στα όρια του κάστρου Windsor. Η βασίλισσα είχε εξαφανιστεί για μια ολόκληρη εβδομάδα, έπειτα από εντολή των ιατρών της για 15νθήμερη αποχή από τα καθήκοντά της και είχε δώσει λαβή σε φήμες και σχόλια σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Με αυτόν τον τρόπο, η Βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν, από το ίδιο το παλάτι, σύμφωνα με τις οποίες «η αλήθεια είναι πολύ χειρότερη απ' ό,τι νομίζουμε» για την υγεία της.

H πρόσφατη νοσηλεία της και η ακύρωση πολλών προγραμματισμένων ταξιδιών της έχουν προκαλέσει ανησυχία στη Βρετανία. Αυτό οφείλεται στην πρόσφατη νοσηλεία της και την ακύρωση πολλών προγραμματισμένων ταξιδιών της.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αυτή τη στιγμή εργάζεται από το κάστρο του Ουίνδσορ, ύστερα από την σύσταση των ιατρών της ότι χρειάζεται ξεκούραση. Η ίδια πάντως ήταν απρόθυμη να ακυρώσει το προγραμματισμένο ταξίδι της στη Βόρεια Ιρλανδία αλλά τελικά το έκανε. Την προηγούμενη εβδομάδα, επίσης, αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συμμετοχή της στη σύνοδο κορυφής για το κλίμα στη Γλασκόβη, αφότου νοσηλεύτηκε για μία ημέρα και υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις.

Έκτοτε, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση όχι μόνο στους ένθερμους υποστηρικτές του στέμματος αλλά και στο Παλάτι. «Υπάρχει εντονότατη ανησυχία στους βασιλικούς κύκλους», υποστήριξε πηγή στο αμερικανικό περιοδικό «Us Weekly» και προσθέτει: «Όσο άφθαρτη κι αν φαίνεται, η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι άνθρωπος και δεν μπορεί να συνεχίσει να ζει για πάντα».

Από τις αρχές Οκτωβρίου, η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει κάνει συνολικά 19 δημόσιες εμφανίσεις. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου, προφανώς ήθελε να επιστρέψει στην κανονικότητα το συντομότερο δυνατό. Όπως αποκαλύπτει, ωστόσο, ένας από τους γνώστες του παλατιού στην εφημερίδα BILD, «όλοι μας εκπλαγήκαμε που, πολύ γρήγορα μετά το θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου, επέμεινε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις».

Αλλά δεν είναι μόνο οι πολλές δημόσιες εμφανίσεις... Η οδυνηρή απώλεια του συζύγου της προβληματίζει την μονάρχη. Η οικογένεια και οι φίλοι παρατήρησαν ότι η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ «έχει επιδεινωθεί μετά τον θάνατο του Φίλιππου», είπε μία από τις πηγές στη γερμανική εφημερίδα.

Λέγεται ότι, τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν αρκετές συναντήσεις με όλο το προσωπικό της Αυτού Μεγαλειότητας, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών γραμματέων και των αρχηγών του πρωτοκόλλου. Αυτό έγινε γιατί «έπρεπε να επαναπρογραμματίσουμε δεκάδες ραντεβού», εξηγεί η πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας στην εφημερίδα «BILD».

Αντίθετα ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος επικοινωνεί με την βασίλισσα κάθε Τετάρτη για την εβδομαδιαία ενημέρωσή της, δήλωσε στο Channel 4 ότι κατά την τελευταία συνομιλία τους, την προηγούμενη Τετάρτη, την βρήκε σε πολύ καλή φόρμα. «Απλώς πρέπει να ακολουθήσει τη συμβουλή των γιατρών της και να ξεκουραστεί και θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω ότι όλη η χώρα της εύχεται να είναι καλά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS