Βόρεια Ντακότα: 47χρονη δηλητηρίασε τον φίλο της λίγες ώρες αφότου εκείνος κληρονόμησε 30 εκατ. δολάρια
Φωτογραφία: Facebook

Βόρεια Ντακότα: 47χρονη δηλητηρίασε τον φίλο της λίγες ώρες αφότου εκείνος κληρονόμησε 30 εκατ. δολάρια

Μια γυναίκα στη Βόρεια Ντακότα φέρεται να δηλητηρίασε και να σκότωσε τον φίλο της, όταν έμαθε ότι σχεδίαζε να την παρατήσει, λίγες ώρες αφότου κληρονόμησε 30 εκατ. δολάρια.

Η 47χρονη Ίνα Θέα Κενόγιερ συνελήφθη και στις 30 Οκτωβρίου της απαγγέλθηκε κατηγορία για τον φόνο «με οικονομικά κίνητρα», όπως είπε η αστυνομία, στις 5 Σεπτεμβρίου του 51χρονου φίλου της, Έντουαρντ Ράιλι Τζούνιορ.

Σύμφωνα με δικόγραφα αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το θύμα αρρώστησε λίγη ώρα μετά τη συνάντησή του με τον δικηγόρο του, προκειμένου να εισπράξει την τεράστια κληρονομία. Η 47χρονη γυναίκα δεν κάλεσε την άμεση δράση παρά μόνον την επομένη όταν έφθασε το πλήρωμα ασθενοφόρου στο σπίτι του θύματος και το βρήκε αναίσθητο, μεταδίδει η New York Post. Ο 51χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου πέθανε στις 5 Σεπτεμβρίου. Η νεκροψία έδειξε ότι το θύμα πέθανε από δηλητηρίαση από την κατανάλωση αντιψυκτικής ουσίας, που σύμφωνα με την αστυνομία, του χορήγησε η φίλη του.

Μέχρι τη μέρα της σύλληψής της η ίδια υποστήριζε σε αναρτήσεις της στο Facebook ότι ήταν αθώα και ότι ο 51χρονος αυτοκτόνησε. Αλλά στους ανακριτές αποκάλυψε ότι το θύμα σχεδίαζε να μοιραστεί την τεράστια κληρονομιά με το γιο του κι όχι με εκείνη, που ήταν η νόμιμη σύντροφός του, αν και η νομοθεσία στη Βόρεια Ντακότα δεν την αναγνωρίζει ως σύζυγο. Πέραν τούτου το θύμα είχε αποκαλύψει ότι σχεδίαζε να διαλύσει το δεσμό με την 47χρονη λίγο αφότου κληρονόμησε τα 30 εκατ. δολάρια, γεγονός που ώθησε τους επιθεωρητές της αστυνομίας στο συμπέρασμα ότι η Κενόγιερ τον δηλητηρίασε για να εισπράξει το ποσό.

«Η υπόθεση ήταν εξαιρετικά περίπλοκη» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι παρείχαν πληροφορίες προκειμένου να «δεθεί» η υπόθεση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ