ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Δάσκαλος σπρώχνει με βία νήπιο σε παιδικό σταθμό - Το κοριτσάκι πέφτει και χτυπάει στο έδαφος [Βίντεο]

Ένα απίστευτο βίντεο βλέπει το φως δημοσιότητας και αποκαλύπτει την αντιπαιδαγωγική συμπεριφορά ενός δασκάλου σε παιδικό σταθμό του Οχάιο.

Όπως αποκαλύπτει κάμερα από το εσωτερικό του παιδικού σταθμού ο δάσκαλος σπρώχνει βίαια ένα 4χρονο κορίτσι, το οποίο πέφτει στο πάτωμα. Κι όλα αυτα μπροστά στα μάτια άλλης δασκάλας η οποία παρακολουθεί ατάραχη το περιστατικό και στη συνέχεια αποχωρεί χωρίς να κάνει τίποτα.

«Φύγε από εδώ!» ακούγεται να λέει ο δάσκαλος και συνεχίζει το χειροκρότημα και το τραγούδι προς την υπόλοιπη τάξη. Το κοριτσάκι έπεσε με την πλάτη στο έδαφος και έβαλε τα κλάματα. Τελικά εκείνος σηκώνεται από την καρέκλα του και τη βγάζει έξω από την αίθουσα.

Η διευθύντρια του παιδικού σταθμού, δήλωσε στο κανάλι WKRC-TV ότι απέλυσε και τους δύο δασκάλους και τους κατήγγειλε στις αρχές. Ο δάσκαλος συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκαν κατηγορίες για επίθεση για το περιστατικό της 21ης Ιουνίου.

«Το ίδιο το βίντεο έχει μέσα του την αλήθεια που χρειάζεται», είπε η διευθύντρια. «Έτσι καθώς το παρακολουθείς, ξέρεις αμέσως τι χρειάζεται να γίνει».

Πριν από το εξοργιστικό περιστατικό το κορίτσι είχε φύγει από την αίθουσα για μια άλλη τάξη. Η δασκάλα εκείνης της τάξης, ούρλιαξε στον δάσκαλο να πάρει το παιδί όμως εκείνος συνέχισε το μάθημά του χωρίς να ενδιαφέρεται μέχρι που έβαλε το παιδί στην τάξη η δασκάλα και ακολούθησε το βίαιο παραλήρημα του δασκάλου. Και η δασκάλα είναι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, ενώ και οι δύο δηλώνουν αθώοι στις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

«Τι άκαρδος άνθρωπος» λέει η μητέρα του κοριτσιού

Η μητέρα του κοριτσιού, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, δήλωσε πως στο βίντεο φαίνεται ο άντρας να σπρώχνει το παιδί «σαν να είναι ζώο».

«Ένα μικρό μωρό που δεν ξέρει τίποτα, που το μόνο που ξέρει στη ζωή είναι να παίζει, να τρώει και να κοιμάται -τη σπρώχνεις και τη ρίχνεις κάτω. Και είναι κάτω, κλαίει και πάλι κάνεις αυτό που κάνεις. Τι άκαρδος άνθρωπος», είπε η μητέρα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το Σαχέλ και ο Αλ. Τσίπρας

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS