Θρίλερ στη Βραζιλία: Πέρασε μπροστά ο Λούλα έναντι του Μπολσονάρου -Μάχη στήθος με στήθος

Θρίλερ στη Βραζιλία: Πέρασε μπροστά ο Λούλα έναντι του Μπολσονάρου -Μάχη στήθος με στήθος

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στη Βραζιλία, καθώς με το κλείσιμο της κάλπης το προβάδισμα είχε ο Μπολσονάρου, ωστόσο με το 72% των καταμετρημένων ψήφων πέρασε μπροστά ο Λούλα.

Τα αποτελέσματα της πιο πολωμένης εκλογικής διαδικασίας στην σύγχρονη ιστορία της Βραζιλίας τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς δίνοντας μικρό προβάδισμα στον Λούλα με την καταμέτρηση να έχει φτάσει στο 75%, ενώ αρχικά είχε το προβάδισμα ο νυν πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου.

Τα πρώτα αποτελέσματα με το που έκλεισαν οι κάλπες έδιναν προβάδισμα στο νυν πρόεδρο Μπολσονάρου 5,6 μονάδες, ωστόσο με τις παραδοσιακές περιοχές που στηρίζουν το κόμμα Εργαζομένων του Λούλα να δίνουν αποτελέσματα με καθυστέρηση, ο Λούλα ψαλίδισε τη διαφορά και κατάφερε να περάσει μπροστά στο 75% των καταμετρημένων ψήφων με το οριακό 0,4%.

Η καταμέτρηση των ψήφων γίνεται ηλεκτρονικά με τα αποτελέσματα να τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς και το θρίλερ μεταξύ των δύο υποψηφίων να κορυφώνεται.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ