Βόρεια Γάζα: Νέα εντολή εκκένωσης από τον Ισραηλινό στρατό- Όποιος δεν εγκαταλείπει μπορεί να θεωρηθεί τρομοκράτης

Βόρεια Γάζα: Νέα εντολή εκκένωσης από τον Ισραηλινό στρατό- Όποιος δεν εγκαταλείπει μπορεί να θεωρηθεί τρομοκράτης

Οι Παλαιστίνιοι δήλωσαν ότι έλαβαν εκ νέου νέες προειδοποιήσεις από τον στρατό του Ισραήλ να μετακινηθούν από τη βόρεια Γάζα προς το νότιο τμήμα της λωρίδας, αλλιώς θα μπορούσαν να θεωρηθούν συμπαθούντες τρομοκρατών.

Το Reuters αναφέρει ότι το μήνυμα παραδόθηκε σε φυλλάδια με το όνομα και το λογότυπο των Ισραηλινών Δυνάμεων Άμυνας από το Σάββατο και στάλθηκε σε ανθρώπους μέσω ηχητικών μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας.

Όποιος δεν φύγει από την βόρεια Γάζα μπορεί να αναγνωριστεί ως συνεργός σε τρομοκρατική οργάνωση

«Επείγουσα προειδοποίηση, προς τους κατοίκους της Γάζας. Η παρουσία σας βόρεια του Wadi Gaza θέτει τη ζωή σας σε κίνδυνο. Όποιος επιλέξει να μην εγκαταλείψει τη βόρεια Γάζα μπορεί να αναγνωριστεί ως συνεργός σε τρομοκρατική οργάνωση», ανέφερε το φυλλάδιο.

Το Ισραήλ έχει προειδοποιήσει και στο παρελθόν τους Παλαιστίνιους να μετακινηθούν προς τα νότια, αν και οι Παλαιστίνιοι δήλωσαν στο Reuters ότι δεν τους είχε ειδοποιηθεί προηγουμένως ότι θα μπορούσαν να θεωρηθούν συμπαθούντες «τρομοκρατών» αν δεν το έκαναν, μια νέα εξέλιξη στν δραματική κατάσταση που υπάρχει την Γάζα.

Από τότε που άρχισε να εξαπολύει επιθέσεις αντιποίνων μετά την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, το Ισραήλ έχει επανειλημμένα βομβαρδίσει περιοχές στην νότια Γάζα, παρά τις οδηγίες προς τους Παλαιστίνιους να απομακρυνθούν προς τα εκεί.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ