Βενετία: Ανατράπηκε γόνδολα επειδή οι επιβάτες δεν σταματούσαν να τραβούν όρθιοι selfies [βίντεο]

Βενετία: Ανατράπηκε γόνδολα επειδή οι επιβάτες δεν σταματούσαν να τραβούν όρθιοι selfies [βίντεο]

Στα παγωμένα, λασπωμένα νερά καναλιού της Βενετίας κατέληξε μια ομάδα τουριστών, καθώς η γόνδολα στην οποία επέβαιναν αναποδογύρισε.

Λίγο πριν από το ατύχημα ο γονδολιέρης είχε προειδοποιήσει τους τουρίστες να μη βγάζουν selfies και να μη στέκονται όρθιοι, ενώ επιχειρούσε δύσκολη μανούβρα κάτω από γέφυρα κοντά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου της Βενετίας.

Ο γονδολιέρης κατέληξε και ο ίδιος στο νερό, αλλά βοήθησε στη διάσωση των επιβατών.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι τουρίστες από την Κίνα μετακινούνταν συνεχώς μέσα στη γόνδολα και πόζαραν για selfies ή φωτογράφιζαν τα φημισμένα αξιοθέατα της Βενετίας όταν συνέβη το ατύχημα, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο που στο μεταξύ έγινε viral.

Σύμφωνα με ανάρτηση στον λογαριασμό «Venezia Non è Disneyland» («Η Βενετία δεν είναι Ντίσνεϊλαντ) στο Instagram, όπου καταγράφονται ατυχήματα και ανάρμοστες συμπεριφορές τουριστών στην Πόλη των Δόγηδων, η ομάδα των Κινέζων τουριστών ανασύρθηκε από το κανάλι και τους προσφέρθηκε «φιλοξενία και ζεστασιά» στο παρακείμενο θέατρο La Fenice.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ