BBC: Νέο ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό της βασίλισσας Ελισάβετ σε νεαρή ηλικία [βίντεο]

BBC: Νέο ντοκιμαντέρ με ακυκλοφόρητο υλικό της βασίλισσας Ελισάβετ σε νεαρή ηλικία [βίντεο]

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και το βρετανικό δίκτυο BBC ανακοίνωσαν πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ «Elizabeth: The Unseen Queen», με πρωταγωνίστρια τη βασίλισσα Ελισάβετ Β‘, που αναμένεται να προβληθεί στο BBC On και το iPlayer την Κυριακή 29 Μαΐου. 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιέχει αποκλειστικό υλικό που κατέγραψαν στην κάμερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε το στούντιο του BBC, αποκαλύπτονται για πρώτη φορά ιδιωτικά, οικογενειακά κλιπ με τη βασίλισσα σε νεαρή ηλικία. 

Πιο συγκεκριμένα, στο «Elizabeth: The Unseen Queen» υπάρχουν αποσπάσματα από την ομιλία της βασίλισσας τα Χριστούγεννα του 1996, την ομιλία της στο Guildhall στις 11 Ιουνίου του 1947 και τη βασιλική οικογένεια πάνω στο βρετανικό θωρηκτό HMS Vanguard με το οποίο ταξίδεψαν προς και από τη Νότια Αφρική, το 1947. 

Ο Σάιμον Γιάνγκ, επιμελητής του ντοκιμαντέρ από το BBC, είπε ότι ήταν μεγάλη τιμή που η βασιλική οικογένεια εμπιστεύτηκε το BBC για πρόσβαση στο αρχείο της».

«Αυτό το ντοκιμαντέρ αποτελεί μια ιδιαίτερη ματιά σε προσωπικές στιγμές της βασιλικής οικογένειας που σπάνια παρακολουθούμε και είναι υπέροχο το γεγονός ότι μπορούμε να τις μοιραστούμε με το έθνος καθώς γιορτάζουμε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας», συμπλήρωσε. 

Πηγή: BBC

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ