Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ: «Οι εγκλωβισμένοι Ισραηλινοί να μην ταξιδεύουν προληπτικά στη Λάρνακα ή την Αθήνα»

Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ: «Οι εγκλωβισμένοι Ισραηλινοί να μην ταξιδεύουν προληπτικά στη Λάρνακα ή την Αθήνα»

Οι αρχές προειδοποιούν τους εγκλωβισμένους Ισραηλινούς να μην ταξιδεύουν προληπτικά στη Λάρνακα ή την Αθήνα, καθώς αναζητούν πύλες για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, τονίζοντας ότι ο ισραηλινός εναέριος χώρος παραμένει κλειστός για απογειώσεις και προσγειώσεις μέχρι νεωτέρας.

«Δεν υπάρχει καμία σύσταση προς τους Ισραηλινούς που διαμένουν στο εξωτερικό να ταξιδέψουν στη Λάρνακα ή την Αθήνα σε αυτό το στάδιο, με σκοπό να επιβιβαστούν σε πτήση επιστροφής στο Ισραήλ από εκεί», αναφέρει η Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ. «Ακόμα και όταν οι συνθήκες ασφαλείας επιτρέψουν την επανέναρξη των πτήσεων, ο ρυθμός των πτήσεων θα περιοριστεί για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων και τη διατήρηση της ασφάλειας των επιβατών και των αεροσκαφών».

«Οι επιβάτες μπορούν να περιμένουν μέρες μέχρι να καταστεί δυνατή η πτήση επιστροφής», αναφέρει η αρχή του αεροδρομίου.

Η αρχή ζητεί από τους Ισραηλινούς που έχουν αποκλειστεί στο εξωτερικό να «ενεργήσουν υπεύθυνα και να περιμένουν επίσημες ενημερώσεις».

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2025 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ