Άγρια δολοφονία στην Κύπρο: 35χρονη βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη -Άνδρα τουρκικής καταγωγής αναζητούν οι αρχές

Άγρια δολοφονία στην Κύπρο: 35χρονη βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη -Άνδρα τουρκικής καταγωγής αναζητούν οι αρχές

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε μια 35χρονη γυναίκα στο διαμέρισμα της στη Λεμεσό της Κύπρου.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κύπρου, τα ξημερώματα της Κυριακής η 35χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία εντοπίστηκε από μια φίλη της στο διαμέρισμα της, δεμένη και φιμωμένη με ένα τραύμα στο πρόσωπο.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψαν στοιχεία εναντίον ενός 25χρονου Τούρκου. Μάλιστα οι αρχές έχουν ήδη εκδώσει ένταλμα σύλληψης. Για τη διευκόλυνση των ερευνών, δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα και μια φωτογραφία του καταζητούμενου. Πρόκειται για τον 25χρονο ERKAN ALKAN.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κυπριακής Αστυνομίας αναφέρει:

«Η Αστυνομία καταζητεί τον ERKAN ALKAN, 25 ετών από την Τουρκία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 6-7/5/2023 στην επαρχία Λεμεσού, με θύμα 35χρονη γυναίκα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ