Το πρώτο επεισόδιο του Savor Greece λαμβάνει χώρα στην Εύβοια. Σε αυτό το επεισόδιο ...
Εστιατόριο «Ο Ψαράς», οι ιδιοκτήτες Ιωάννα και Δημήτρης Θεοδώρου μαγείρεψαν «γεμιστά» ψημένα σε ξυλόφουρνο.
Το βιολογικό αγρόκτημα του Χρήστου και της Άννας παρείχε τα λαχανικά για τα γεμιστά.
Ουζερί «Ο Χάρις», ψαρεύοντας με το Δήμο και τον μπαμπά του Χάρη Μάρκου, τη μαμά Βάσω και τη θεία Σοφία έφτιαξαν μία υπέροχη γαριδομακαρονάδα.
Απολαύστε το video