GEORGIADIS

«Ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορονοϊού MERS ελαχιστοποιήθηκε» δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. «Ο 69χρονος που έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό MERS μπήκε πολύ γρήγορα στην απομόνωση και ο κίνδυνος για να έχουμε σοβαρότερα προβλήματα ελαχιστοποιήθηκε», συνέχισε ο υπουργός.

Ανέφερε ακόμα ότι το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο πήγε αρχικά ο ασθενής που ήρθε στη χώρα μας από τη Σαουδική Αραβία,όπου σημειώνονται τα περισσότερα κρούσματα, κινήθηκε σε πολύ σωστή κατεύθυνση και γρήγορα, ενώ διευκρίνισε ότι και ο δεύτερος αυτοκινητιστής που τον μετέφερε στο νοσοκομείο είναι αρνητικός στον ιό.

Η κατάσταση του 69χρονου που νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σωτήρια χαρακτηρίζεται κρίσιμη, καθώς παρουσίασε επιδείνωση.

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας λειτούργησε σε πρώτο χρόνο και άμεσα», επισήμανε επίσης ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον τραυματισμό επτά συνολικά ανθρώπων από βαρελότο, με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης, στην Οία της Σαντορίνης.

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ