Υπόθεση Σεμέδο: Ελεύθερος με εγγύηση ο ποδοσφαιριστής -Οι καταθέσεις και το μήνυμα στο Instagram

Υπόθεση Σεμέδο: Ελεύθερος με εγγύηση ο ποδοσφαιριστής -Οι καταθέσεις και το μήνυμα στο Instagram

Μετά την απολογία του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος έφυγε ελεύθερος από τα δικαστήρια χθες το απόγευμα με την καταβολή εγγύησης 10 χιλιάδων ευρώ, σήμερα στις 11:00 το πρωί έχει σειρά να απολογηθεί ο 40χρονος Νιγηριανός, που εμφανίζεται ως μάνατζερ καλλιτεχνών.

Και αυτός έχει καταγγελθεί από τη 17χρονη κοπέλα ότι την βίασε στο σπίτι του Πορτογάλου αμυντικού τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και αντιμετωπίζει την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Ο 40χρονος κατηγορούμενος αναμένεται να αρνηθεί το κατηγορητήριο και να επιμείνει ότι η συνευρέθηκε με την ανήλικη με τη δική της συναίνεση και μάλιστα ότι ενεπλάκη στην υπόθεση λόγω ερωτικής αντιζηλίας που είχαν η 17χρονη καταγγέλλουσα και η 16χρονη φίλη της, που βρισκόταν και αυτή στο σπίτι του Σεμέδο.

«Μέσα στο αμάξι τα κορίτσια έβγαζαν φωτογραφίες και story στο instagram. Όταν φτάσαμε στο σπίτι, έβαλαν μουσική, χόρευαν και ο Σεμέδο μαγείρεψε φαγητό για να φάμε. Αμέσως μετά το φαγητό, έφυγε ένας ακόμη φίλος που ήταν μαζί μας, ενώ ήθελα να φύγω κι εγώ, αλλά η 17χρονη μου ζήτησε να παραμείνω και προχωρήσαμε σε ερωτική συνεύρεση με τη θέλησή της», αναμένεται να υποστηρίξει ο Νιγηριανός ενώπιον της ανακρίτριας.

Το μήνυμα στο Instagram του Σεμέδο

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής από την πρώτη στιγμή είχε αφήσει υπόνοιες ότι κάποιοι μπορεί να είχαν "στήσει" την καταγγελία σε βάρος του. «Όλα γίνονται για τα λεφτά», είχε πει στους δημοσιογράφους, όταν οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν στα δικαστήρια.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην ανακρίτρια εμφάνισε ένα μήνυμα, το οποίο υποστηρίζει ότι δέχθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, λίγες ώρες μετά την υποβολή μήνυσης σε βάρος του από την 17χρονη.

«Οφείλω να θέσω υπόψη σας και το εξής παράδοξο περιστατικό που έλαβε χώρα την Κυριακή 30-8-2021 και ώρα 21.50.

Στο λογαριασμό μου στο Instagram, έλαβα μήνυμα από κάποιο άγνωστο σε εμένα πρόσωπο, στο οποίο μου έγραφε ότι, αν δεν του δώσω 15.000€ θα πάω στη φυλακή, επειδή συνευρέθηκα σεξουαλικά με την αδερφή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή κανείς απολύτως δεν μπορούσε να γνωρίζει τη φερόμενη καταγγελία, παρά μόνο η ίδια η κοπέλα που την έκανε.», ανέφερε στο απολογητικό υπόμνημά του.

Ο Σεμέδο επέμεινε πως ό,τι συνέβη στο διαμέρισμά του είχε τη συναίνεση της ανήλικης, η οποία στη συνέχεια «πιέστηκε» και επέλεξε να εμφανιστεί ως θύμα, προχωρώντας στην καταγγελία περί βιασμού: «Είναι προφανές ότι η καταγγέλλουσα κατά τη διάρκεια των συνομιλιών με την μητέρα της και ενδεχομένως υπό την πίεση της τελευταίας, αλλά και αισθανόμενη εκτεθειμένη απέναντι στην φίλη της με την έννοια ότι ίσως θεωρήθηκε ότι λειτούργησε προδοτικά απέναντί της καθόσον η φίλη της με γνώριζε από πριν και ίσως να της είχε εκδηλώσει το ερωτικό ενδιαφέρον της προς εμένα, και λόγω ενδεχομένως του νεαρού της ηλικίας της και της εξ αυτού ανωριμότητας της, επέλεξε να υποδυθεί τον ρόλο του θύματος προκειμένου να δικαιολογήσει την συμπεριφορά της.
Και δυστυχώς το έκανε αυτό μη έχοντας επίγνωση των τραγικών για εμένα συνεπειών.

Υπό αυτές τις συνθήκες η προσπάθειά της να αναζητήσει δικαιολογία την οδήγησε σε επιστράτευση ψευδούς δικαιολογίας έναντι της μητέρας της, και εν τέλει σε μια καταγγελία η οποία δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα».

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο Σεμέδο

Ανακρίτρια και εισαγγελέας συμφώνησαν ότι δεν συντρέχουν στο πρόσωπο του κατηγορούμενου οι προϋποθέσεις ώστε να κριθεί προσωρινά κρατούμενος ή να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.

Έτσι, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή εγγύησης 10 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία σημεία ήταν εκείνα που βάρυναν στην απόφαση να παραμείνει ελεύθερος ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

  1. Τα κενά που εντόπισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στις απαντήσεις της 17χρονης καταγγέλλουσας. Στην κατάθεση που έδωσε η ανήλικη χθες στην ανακρίτρια, υπήρξαν κρίσιμα στοιχεία, τα οποία δεν μπόρεσε να φωτίσει. Επιπλέον, εντοπίστηκαν αντιφάσεις στα όσα κατέθεσε η 17χρονη και τα όσα υποστήριξε η 16χρονη φίλη της.
  2. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παραμονή των δυο κοριτσιών στο σπίτι του Σεμέδο μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό της 17χρονης από τον ποδοσφαιριστή και τον 40χρονο Νιγηριανό. Ειδικότερα, η παθούσα αν και είχε τη δυνατότητα να φύγει από το σπίτι και παρά την ερώτηση από τη φίλη της σχετικά με το εάν θέλει να αποχωρήσουν, τελικά παρέμειναν εκεί μέχρι το απόγευμα της επόμενη ημέρας.
  3. Τέλος, ανακρίτρια και εισαγγελέας έλαβαν υπόψη και την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία δεν διαπιστώθηκαν πρόσφατες κακώσεις και πρόσφατες εκχυμώσεις.
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ