Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Οι διάλογοι με τη μητέρα των δραστών που «καίνε» τον ειδικό φρουρό

Ξυλοδαρμός σταθμάρχη: Οι διάλογοι με τη μητέρα των δραστών που «καίνε» τον ειδικό φρουρό

Αποκαλυπτικοί είναι διάλογοι που επιβεβαιώνουν την εμπλοκή ενός ειδικού φρουρού στην υπόθεση του ξυλοδαρμού σταθμάρχη του μετρό από δύο ανήλικους στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ανήλικοι που κρατούνται και αύριο, Τρίτη θα απολογηθούν στον ανακριτή, στις 12 Ιανουαρίου ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη όταν εκείνος τους έκανε παρατήρηση να φορέσουν μάσκα εντός του συρμού, ενώ ζήτησε από τον έναν να κατεβάσει τα πόδια του από τα κάθισμα.

 

Οι συνομιλίες που «καίνε» τον ειδικό φρουρό
«Μην κάνουν το αστείο και κουνήσουν απ' το σπίτι αν δεν μιλήσεις με τον δικηγόρο. Ούτε τι να σου πω, να πετάξουν τα σκουπίδια», είχε προειδοποιήσει ο 26χρονος Ειδικός Φρουρός την μητέρα των δύο ανηλίκων (15 και 17 ετών) που έστειλαν στο νοσοκομείο με γροθιές και κλωτσιές τον 52χρονο σταθμάρχη.

Η επικοινωνία του με την οικογένεια, αλλά και μια «περίεργη» επίσκεψή του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών φαίνεται να ήταν οι κινήσεις που πρόδωσαν τον αστυνομικό, ο οποίος πλέον έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.


Όπως αποκαλύφθηκε ο ειδικός φρουρός έδινε συμβουλές στη μητέρα των δραστών, ενώ προχώρησε ακόμα και σε έλεγχο αριθμών κυκλοφορίας αυτοκινήτων προκειμένου να επιβεβαίωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν παρακολουθεί την οικογένεια. Οι εν λόγω συνομιλίες καταγράφηκαν από τον κοριό της αστυνομίας, ενώ για να μπορέσει να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, οι αρχές απέδωσαν την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας στα δύο αδέρφια. Έτσι άρχισαν να παρακολουθούν το τηλέφωνο της μητέρας τους, φτάνοντας στον αστυνομικό.

 

«Λοιπόν, άκου να δεις, αυτή την ψάχνουν όλοι γιατί είναι βαρβάτη σύλληψη», λέει στην τηλεφωνική επικοινωνία με την μητέρα των δραστών ο 26χρονος ειδικός φρουρός, ζητώντας να μην αφήσει τα παιδιά της να βγουν από το σπίτι.

 

Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε σε άλλη συνομιλία η μητέρα των δραστών του διαβάζει πινακίδα αυτοκινήτου που βρισκόταν έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Εκείνος απαντάει, «τώρα δουλεύει η αλλαγή μου. Έχω ρεπό εγώ. Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω». Στη συνέχεια όταν η μητέρα των συλληφθέντων του λέει ότι μέσα στο όχημα ήταν ένα άτομο, εκείνος της απαντά χαρακτηριστικά: «Ε δεν είναι ασφάλεια. Δεν υπάρχει υπηρεσία με ένα άτομο».

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 26χρονος πήγε ακόμη και στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, υποστηρίζοντας ότι είναι γείτονάς της οικογένειας, για να ρωτήσει για ποιο λόγο έχουν συλληφθεί τα ανήλικα.

 

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, ενώ οι δύο ανήλικοι βαρύνονται με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και για απείθεια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS