Βροχές και καταιγίδες: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Για ποιες περιοχές σήμανε «συναγερμός»

Βροχές και καταιγίδες: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Για ποιες περιοχές σήμανε «συναγερμός»

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι της Τρίτης (04/04), σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Σήμερα, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται έως τις πρώτες απογευματινές ώρες στη Θράκη, στα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, νέες βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στην Αττική από την Πέμπτη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Ανατολικά και νότια

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα, κυρίως στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και μάλιστα τα προαναφερθέντα φαινόμενα κατά τόπους στην Α. Μακεδονία, τη Θράκη, το Α. Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στις Κυκλάδες και τη Δ. Κρήτη θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα φθάσουν τα 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Οι επόμενες ημέρες

Την Τετάρτη (05/4), τοπικές βροχές μικρής διάρκειας θα σημειωθούν κυρίως στην Α. Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Α. Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ με ένταση 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Την Πέμπτη (06/4), τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, τα κεντρικά, τα νότια και το Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ έως ΒΔ 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ